Waarom het leven als man makkelijker is dan als vrouw

Vrouwen leven langer dan mannen, worden niet kaal en hoeven meestal ook de kliko niet buiten te zetten of de goot te repareren in de stromende regen.

Hebben ze daarom een makkelijker leven dan mannen?

Helemaal niet, beweert de Britse journaliste Mary Gold.

Zij zet op een rijtje waarom zij best een kerel zou willen zijn. Penisnijd? Misschien, maar het is wel grappig………….

-De drang om me continu te verontschuldigen zou weg zijn. Als ik vind dat een excuus op zijn plaats is, kan een simpel ‘sorry’ volstaan. Trouwens, bloemen doen het nodige werk…

-Mijn moeder zou me alles vergeven. Als zoon ben ik de lieveling die weinig of niets verkeerd kan doen. Zelfs mijn was doet ze nog met plezier.

-Ik ben thuis chef-afstandsbediening. In de kroeg kan ik de wedstrijd op groot scherm bewonderen, in het gezelschap van volslagen vreemden. Door simpelweg ‘jaaah’ te schreeuwen op het juiste moment, maak ik zelfs nieuwe vrienden.

-Heb ik geen zin om vriendin, vrouw, moeder of oma te bellen, dan heb ik geen last van schuldgevoel. Waarom moet ik laten weten waar ik zit? Als ik iemand bel, zijn het mijn vrienden. Het telefoontje hoeft niet lang te duren: 30 seconden volstaan om af te spreken.

-Met mijn ‘maten’ kan ik ongegeneerd naar een actiefilm kijken, liefst eentje waar veel doden vallen. Niemand die aan je kop zeurt of het plot verraadt. Nog een filmpunt: porno. Keus zat: 99% bevat vrouwelijk naakt.

-Kerstmis en verjaardagen zijn stukken makkelijker. Ik kan gewoon tegen mijn vrouw zeggen: wat heb je al gekocht? Zij regelt alles, zelfs verjaardagsdata hoef ik niet te onthouden of bewaren.

-Ik mag harder rijden met de auto, vaker van rijstrook veranderen en tegen andere automobilisten tekeer gaan.

-Helemaal makkelijk is het winkelen. Heb ik een nieuwe T-shirt nodig, dan koop ik er gewoon eentje in plaats van 14 winkels af te sjokken, 15 x een pashokje in en thuis te komen met lege handen.

-Als 34-jarige single zeurt niemand aan mijn kop dat ik me in moet schrijven op een datingsite. Op mijn 50ste rijd ik rond op een nieuwe Harley Davidson. Of ik koop een fiets en rijd ik elke zondag richting plaatselijke kroeg.

-Vakanties zijn een makkie. Eén koffer, meer heb ik niet nodig. Geen extra beautycase of toilettas. Niets van mij zou in beslag genomen worden op de luchthaven, een pincet of nagelschaartje heb ik al helemaal niet nodig.

-Op vakantie mag ik in korte broek overal gezien worden. En heb ik het te warm, dan trek ik gewoon mijn T-shirt uit en niemand die in mijn achterste knijpt.

- Terug van de reis thuis, mag de vuile was gewoon op het deksel van de wasmand blijven liggen.

-Ik bespaar een fortuin aan schoonheidsbehandelingen. Alles onder de neklijn hoeft niet geschoren te worden. In een kwartier ben ik gewassen, geschoren, gekamd en kan ik de deur uit. Zelfs mijn kapsel mag 40 jaar lang dezelfde coupe zijn.

-Eten is stukken eenvoudiger. Ik mag chips eten zonder schaamte, ik hoef geen Ceasersalade zonder dressing of Parmezaanse kaas te bestellen en is zoveel meer dan alleen maar groente.

-Ik begin een eigen zaak, want mijn vrouw vangt de kinderen op. Sollicitantes die er aantrekkelijk uitzien, neem ik steevast aan om ze vervolgens te ontslaan als ze zwanger durven te worden.

-Geen enkele collega krijgt me aan het huilen. Een berisping raakt me niet. Sterker: het is zelfs een bron van vermaak.

-Last but not least, ik ben niet bang meer voor spinnen en hoef mijn partner niet te roepen als er een eng beest in het putje van de douchebak zit.

Bron: The Daily Mail

Lees ook:De trending topic leugens van vrouwen
Lees ook:Dankzij de lotto rijk en getrouwd
Lees ook:Heren ogen in de T van T-shirt het meest sexy
Lees ook:Persoonlijke cadeaus scoren het best
Lees ook:‘Ach schat, ‘t was een uitverkoopje!’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>