Persoonlijke cadeaus scoren het best

Natuurlijk, een cadeaubon van je favoriete winkel gaat heus wel op. Toch worden persoonlijke cadeaus het meest gewaardeerd. Een cadeau waar iemand tijd in heeft gestoken, een cadeau dat helemaal bij jou past, daar worden we over het algemeen het meest blij van. Geen wonder ook dat het personaliseren en customizen van producten al jaren ongekend populair is. Een mok, een telefoonhoesje  of misschien wel een T-shirt bedrukt met foto en/of tekst tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Verras bijvoorbeeld je partner met een T-shirt met daarop een foto van jullie twee gedrukt. Of een foto van jullie meest recente vakantie? Of jullie eerste date? Wedden dat je daarmee punten scoort!

Een T-shirt bedrukken is super simpel. Kies allereerst het type T-shirt; basic, premium of fitted, zoek daarna één van de veertien kleuren uit en ga vervolgens aan de slag met de opdruk. Je kunt de afdruk op maar liefst zeventien verschillende plekken van het T-shirt laten plaatsen. Subtiel of levensgroot; de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je jouw customized cadeau met spoed nodig? Dan zorgt de expres service dat jij jouw partner zo snel mogelijk kunt verrassen. Verzending is in Nederland én België gratis. Aan de slag dus met dat unieke, one of kind cadeau!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer