Huisdier kan reden zijn voor break-up

4 oktober, Werelddierendag. Tijd om onze harige en gevederde vrienden extra te verwennen. Ik schrijf ‘extra’, omdat het huisdieren steeds meer een waar onderdeel vormen van het gezin. Met eigen voeding, arts, ziektekostenverzekering en een eigen slaapplek.

Alhoewel: er zijn mensen die het gezellig vinden om met hun hond of kat ook het bed te delen. In een relatie geeft dat vaak discussies. Wat te denken van ‘hij eruit of ik eruit?’

58% van de mensen ziet dat niet zetten en voor 15% is een huisdier in bed zelfs reden genoeg om te kappen,. blijkt uit een enquête van datingapp Twoo onder 2000 Belgen.

Het merendeel zou zijn of haar leven zou riskeren om hun dier in nood te redden. Sterker nog: 1 op de 5 mannen en 1 op de 4 vrouwen vindt dieren belangrijker dan mensen.

Maar het bed, blijft voor velen een plek voor louter mensen. “We hebben niet gepolst naar de redenen voor deze afkeer” aldus Lien Louwagie, woordvoerder van Twoo,. “Maar misschien ligt het wel aan de afkeer voor te veel haar. Uit onze cijfers blijkt namelijk ook dat maar liefst 55% van de Belgen niet zou willen daten met iemand met abnormaal veel lichaamsbeharing.”

Lees ook:Koosnaampjes niet bijster origineel
Lees ook:Online daten is nu net zo gewoon als samen een kop koffie drinken
Lees ook:Prop je neus ‘ns in elkaars oksels!
Lees ook:Mannen vaker dan vrouwen tegenstanders van topless zonnen
Lees ook:Italiaanse vrouwen zijn het meest sexy van Europa

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>