Lindsey Vonn heeft relatie met Tiger Woods: zou jij hem doen?

TigerNikeWoodsVoor de gelegenheid neem ik even wat Geen Stijl-taal aan in de aanhef van dit bericht. Maar het gaat om Tiger Woods.

De man die een paar jaar terug zowel zijn sportcarrière als zijn privé-leven op het spel zette met ontelbare affaires heeft nu een relatie met skister Lindsey Vonn.

Maakt deze liefde wel enige kans?

De verse tortels doen natuurlijk nog erg gelukkig. “Lindsey en ik zijn al een tijdje goede vrienden, maar sinds een paar maanden zijn we erg close en nu zijn we aan het daten”, schrijft Tijger op zijn website. “We willen samen verder als paar.”

Ook Lindsey steekt haar gevoelens niet onder stoelen of banken. Zij schrijft op haar Facebookprofiel: “Ik geloof dat het geen groot geheim meer is, maar inderdaad, ik ben aan het daten met Tiger. Dit maakt me erg gelukkig.”

Lindsey Vonn is de regerende wereldkampioene op de Super G. In het seizoen 2007-2008 won zij de algemene wereldbeker en die op de afdaling. Ze behaalde een gouden medaille op de afdaling op de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver.

Waar begint deze vrouw aan, zo vraagt zich vandaag ook De Telegraaf VROUW af. In 2010 werd bekend dat Tiger Woods zijn vrouw in 5 jaar tijd met 120 dames heeft bedrogen. Zijn excuus: een seksverslaving. De vraag rijst bij ons: hoe kan zij deze man vertrouwen? Is ze niet bang dat hij er nog wat affaires op na houdt?

Lees ook:Tiger Woods wil reparatie-huwelijk met ex-vrouw Erin
Lees ook:Tiger Woods zegt sorry
Lees ook:‘Vreemdgaande celebs hebben slechte invloed’
Lees ook:Wat mannen aantrekkelijk maakt voor vrouwen
Lees ook:Met deze trouwring kun je nooit meer vreemdgaan!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>