‘Vreemdgaande celebs hebben slechte invloed’

Jesse James is hard op weg om Tiger Woods van de troon te stoten wat affaires betreft.

Wéér heeft een vrouw bekend gemaakt een verhouding te hebben gehad met Sandra Bullock’s echtgenoot.

De laatste tijd regent het berichten van bekende, ontrouwe echtgenoten die betrapt werden: Tiger Woods, John Terry, Ashley Cole en Mark Owen.

Hun meestal beeldschone vrouwen blijven gebroken achter, maar slagen er vaak in hem te vergeven.

De Britse journaliste Bel Mooney zegt dat deze overspelige mannen niet alleen schade aan hun partners aanrichten, maar ook een slechte invloed hebben op de huwelijken van alle ‘gewone’ mensen.

Mooney: “Celebs die vreemdgaan en doen alsof dit de normaalste zaak van de wereld is, zorgen ervoor dat mensen de levenslange verbintenis van het huwelijk niet meer serieus nemen. Het probleem is dat degenen die bedrog plegen vaak sportsterren of zangers zijn, ze worden aanbeden door miljoenen jonge mannen. Zo krijgen zij het idee dat dit een aanvaardbare manier is om je te gedragen.”

“Daarnaast zullen jonge vrouwen voorbeeld nemen aan de bekende vrouwen die hun ontrouwe partner vergeven. Ze geven het signaal dat materiële zaken belangrijker dan huwelijksgeluk zijn. Ze zijn bereid de ontrouw te vergeven in ruil te kunnen meegenieten van het immense kapitaal van hun partner. Kijk maar naar de vrouw van Tiger Woods, die lijkt hem te hebben vergeven en hun huwelijk nog een nieuwe kans te geven.”

Bel Mooney geeft relatie-advies en zegt dat ze honderden vrouwen ontmoette die haar raad vragen over het bedrog van hun partners. “Ze kunnen hem niet vergeven en het zeker niet vergeten. Ik hoor vaak wanhopige vrouwelijke twintigers zeggen dat geen enkele man te vertrouwen is, ze zetten vraagtekens bij het huwelijk omdat het niet veel meer lijkt te betekenen doordat zoveel celebs het slechte voorbeeld geven.”

Lees ook:Tiger Woods zegt sorry
Lees ook:Tiger Woods wil reparatie-huwelijk met ex-vrouw Erin
Lees ook:Celebs zorgen ervoor dat vreemdgaan niet altijd tot scheiding leidt
Lees ook:Echtelijke ruzie net zo gevaarlijk als ‘glaasje op’
Lees ook:Welke mannen gaan vreemd?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Vreemdgaande celebs hebben slechte invloed’

  1. Pingback: Judith Osborn vindt het geen ramp als haar Bert v/d Veer buiten de pot pist | Relatie

  2. Pingback: Vreemdgaande celebs kunnen beter in België wonen dan in Japan | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>