Man trouwt vrouw die hem redde met donornier

DannyAshleyAshley hoorde het verhaal van Danny op de radio. Laatstgenoemde was alleen nog te redden met een donornier.

Ze bedacht zich geen moment en meldde zich aan voor een donatie.

Wonder boven wonder bleek zij net de match te zijn waar de artsen en natuurlijk Danny en zijn familie op zaten te wachten.

Een jaar later blijken niet alleen hun organen bij elkaar te passen, maar zij zelf ook. Ashley is zelfs al zwanger van Danny……..

Danny Robinson was pas 16 jaar toen bij hem nierproblemen werden geconstateerd. Hij kreeg de diagnose IgA nephropathy, een aandoening die leidt tot ontstekingen en de nieren langzaam afstoot.

Helaas voor Danny was er niemand in zijn familie geschikt als donor. Wanhopig deed zijn moeder een oproep op de radio. Ashley zat in de auto en hoorde het verhaal aan. “Hij was nog maar zo jong en had ook zijn vader al verloren aan kanker”,

Ze twijfelde geen moment en liet zich direct testen in het ziekenhuis en met positief gevolg. Vrijwel direct toen ze zowel Danny als zijn familie de hand schudde, was het goed. “Het klikte direct. Zijn familie vertelde mij dat ik altijd deel zou uitmaken van hun leven.”

Na die eerste ontmoeting werd de band nog hechter toen ze allebei onder het mes moesten. Zoveel als maar mogelijk was zaten ze bij elkaar aan het bed in het ziekenhuis.

Na de geslaagde transplantatie hielden ze contact en werden al snel smoorverliefd. Inmiddels is Ashley zelfs zwanger van hun eerste kindje en ging Danny een jaar na de dubbel-operatie op z’n knieën voor de liefde van zijn leven, die ook zijn reddende engel was.

Het stel verwacht hun baby in juni en hopen snel met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. “Dit kan allemaal écht geen toeval zijn. Het heeft zo moeten zijn …”, aldus Ashley.

Lees ook:72-jaar getrouwd echtpaar sterft hand in hand
Lees ook:Vrouw laat sperma afnemen bij haar vriend die hersendood is
Lees ook:Menstruatiepijn? Nee, persen maar: kerstkindje!
Lees ook:Man schenkt zijn hart én zijn nier aan vrouw die hij op datingsite ontmoette
Lees ook:Zijkwijven redden mannenlevens

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>