Partner Charb (Charlie Hebdo) mag niet naar diens uitvaart

Charb&BougrabJeanette Bougrab, de partner van de vermoorde cartoonist Stéphane ‘Charb’ Charbonnier, zal niet aanwezig zijn op zijn begrafenis.

De familie van Charb ontkent het bestaan van een relatie tussen de hen “Zijn familie vermoordt hem voor een tweede keer….”

Aldus Jeanette Bougrab, voormalig staatssecretaris in de regering-Sarkozy met wie Charb een stel was.

Ze was de afgelopen week verschillende keren in de media. “Ik was samen met een held voor wie ik heel veel bewondering heb”, zei ze op de zender BFM-TV. “We kunnen alleen maar trots op hem zijn.”

“Hij heeft nooit kinderen gehad omdat hij wist dat hij ooit op zo’n manier zou sterven. Alleen verloor ik nu wel mijn geliefde”, aldus Bougrab.

De familie van de overleden cartoonist vroeg nadrukkelijk weg te blijven van de uitvaartplechtigheid. “We ontkennen formeel elke betrekking van Charb met Jeanette Bougrab. We willen niet dat ze zich uitdrukt op de wijze waarop ze dat heeft gedaan”, liet Laurent Charbonnier, broer van Charb, in naam van zijn familie weten in een officiële mededeling. “We vragen respect voor het rouwproces van onze familie.”

Bougrab vertelt in een interview met ParisMatch dat ze zijn familie ontmoette in het Forensisch Instituut, waar ze afscheid konden nemen van de omgekomen Charb. “Maar nu heb ik ingestemd om afstand te nemen en niet naar zijn begrafenis te gaan”, aldus Bougrab. “Ik heb niet de kracht om daar tegenin te gaan. Ik ben gekwetst en verslagen.”

Door haar een afscheid van haar geliefde te ontnemen hebben ze hem een tweede keer vermoord, zo liet ze nog weten.

“We hebben nooit een persbericht uitgestuurd om onze relatie aan te kondigen, maar we verborgen het ook niet. Hij heeft mijn moeder ontmoet en mijn geadopteerde dochtertje noemde hem zelfs ‘papa’.”

Foto boven: afgelopen Oudejaarsavond

Lees ook:Man uit Lelystad zet eigen uitvaart in scène, vanwege dubbelleven
Lees ook:Oorlog om de erfenis van Mandela reeds uitgebroken
Lees ook:Man sterft op de begrafenis van zijn echtgenote
Lees ook:Elke dag zijn er 150 Nederlanders wiens geliefde sterft
Lees ook:Gregor Collins: ‘Ik werd verliefd op mijn 32ste. Zij was 92′

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>