Boze meiden wachten vriendje op: ‘In 1 etmaal had hij seks met ons alle 3!

TheOtherWomanOnderschat nooit de kracht van een bedrogen vrouw. Laat staan die van 3 bedrogen vrouwen. Als ze de handen ineen slaan tenminste.

En dat is exact wat Becky, Lizzy en een jongedame die anoniem wenst te blijven deden……

Het trio stond hun nietsvermoedende veelvrijer op de luchthaven op te wachten toen hij terugkeerde van vakantie. Toen deze Charlie Fisher het rumoerige ‘ontvangstcomité’ opmerkte, kon hij niet snel genoeg op de vlucht slaan met zijn grootmoeder.

Becky was de motor achter deze wraak actie.

“We hebben onze agenda’s bij elkaar gelegd en we zijn er vrij zeker van dat hij in 24 uur tijd met ons drieën het bed deelde. ‘s Ochtends had hij seks met mij, in de namiddag met Lizzie en de volgende dag met het andere meisje bij haar thuis. Walgelijk, toch? Bovendien ken ik nog twee andere jongedames waar hij het mee gedaan zou hebben. En wie zegt dat het daar dan bij gebleven is? Godzijdank hebben we allemaal condooms gebruikt, anders mochten we ons zorgen maken over SOA’s. Waarom zijn we toch ooit iets met hem begonnen? Hij was saai en absoluut geen held in bed.”

Becky vond Lizzy via Facebook. Die laatste vertelt;

“Toen ik Charlie in april leerde kennen, leek hij zo perfect. Hij was een charmeur die de juiste dingen op het juiste moment wist te zeggen. Nu we onze verhalen naast elkaar gelegd hebben, snappen we hoe hij dit voor elkaar bokste. Als hij bij mij vertrok, mocht ik nooit tot aan zijn auto meelopen om afscheid te nemen. Hij wou zogezegd naar muziek op zijn koptelefoon luisteren, maar in werkelijkheid stond aan het eind van mijn straat een andere meid hem op te wachten. Foto’s van ons beiden mocht ik niet nemen en als hij zin had in iemand anders maakte hij me wijs dat hij met vrienden op stap ging. Van Becky heb ik moeten horen dat ze samen naar -o ironie- ‘The Other Woman’ gaan kijken zijn. Voor de grap stelde ik voor om hem samen in de luchthaven op te wachten, tot mijn verbazing gingen de andere twee meteen akkoord.”

Zo gezegd, zo gedaan: toen de 3 hem daar in het vizier kregen, slingerden ze meteen ‘Leugenaar, leugenaar’ naar zijn hoofd. “Hij bevroor gewoon en wist niet meer wat zeggen”, aldus de meiden. “Zijn mond viel open van verbazing. Omdat er geen andere uitweg was, moest hij wel langs ons. We bleven hem echter met vragen bestoken, waar hij geen antwoord op gaf.”

Charlie zou eerst nog pogingen gedaan hebben om zijn veroveringen terug te winnen, maar nu heeft hij wijselijk alle contact verbroken.

Lees ook:Obese Becky viel 80 kilo af om aan ‘de man te komen’
Lees ook:Mannen en de witte legging
Lees ook:Weight Watchers: het ene succesverhaal na het andere
Lees ook:KIJKEN: Lideweij verliet haar Sander toen hij terminale kanker had en aan de fles ging
Lees ook:Zij in New York, hij in Seoul: lange afstandsrelatie is een kunst

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>