Vermiste Boeing 777: aan boord Nederlandse vrouw op weg naar de liefde

SurtiDahliaSurti Dahlia uit Osdorp is de enige Nederlandse passagier in de van de aardbodem verdwenen Boeing 777.

Het is het dramatisch einde van de vakantie waarop de 50-jarige Amsterdamse eindelijk de liefde van haar leven hoopte te treffen.

Dat schrijft vandaag Het Parool.

Via internet had Surti een man leren kennen. Hij was misschien wel de ware, zo vertelde ze in haar kerkgemeenschap. In Maleisië zou ze hem ontmoeten.

Vriendin Nancy Firelli Soekrasno vertelt: “Die man is nooit komen opdagen. Eenmaal in Maleisië meldde alleen een zogenaamde broer zich. Toen ze aan de taxichauffeur vroeg of hij haar naar het opgegeven adres wilde brengen, weigerde hij. Het was een veel te gevaarlijke buurt.”

Volgens een andere vriendin zou ze daarna doorreizen naar haar familie, op Sumatra, voor wie ze vanuit Nederland zorgde. Dat was het hoofddoel van haar reis.

Surti’s ex-man Farid, die in Surti’s woning in Osdorp verblijft, heeft tranen in zijn ogen. “Ik heb haar nog geholpen met inpakken. Op haar bed heeft ze nog gebeden. ‘Zorg goed voor mijn huis,’ zei ze. Ik snap er niks van. Waarom zat ze in dit vliegtuig? Waarom vloog ze via Peking? Normaal nam ze nooit die route. En nu komt ze niet meer terug. 9 jaar waren we samen. En nu? Mijn leven is verwoest, kapot.”

RTV Noord Holland sprak met familieleden van Surti……

Lees ook:Stad van de liefde favoriete stek van singles
Lees ook:10 maanden cel voor 10 maanden extreem stalken
Lees ook:Vrouwen vinden mannentranen reuze opwindend
Lees ook:Opnieuw dodelijk partnergeweld in Amsterdam
Lees ook:Vrouwen missen de hond op vakantie, meer nog dan hun partner, kind of vriendin

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>