Swipe omhoog als je iemand superleuk vindt!

De ‘superlike’-functie van Tinder is vanaf morgen internationaal te gebruiken. Eerder werd dit in Australië getest, maar de update van ‘up’ gaan is nu wereldwijd te downloaden.

Met de nieuwe functie kunnen gebruikers aangeven dat ze iemand ‘superleuk’ vinden in plaats van ‘gewoon leuk’, door omhoog te swipen.

Dit meldt Techcrunch.

 

De ander krijgt hiervan een notificatie binnen. Bij een normale ‘like’ krijgen gebruikers dit alleen te zien als beide Tinderaars elkaar leuk vinden.

Volgens Tinder-ceo Sean Rad is uit de test gebleken dat de knop voor meer matches en tot langere gesprekken leidt. Vooral vrouwen zouden blij zijn met de nieuwe functie.

Naast dat het succesvol kan worden, is het voor Tinder een manier om geld te verdienen. De niet betalende Tinder-gebruiker krijgt 1 superlike per dag, terwijl de betalende Tinderaar onbeperkt superlikes kan uitdelen.

Lees ook:De halve wereld loert mee als je op Tinder zit
Lees ook:Tinderen met de naakte waarheid
Lees ook:Tinder benadrukt dat zij geen sex-app zijn
Lees ook:Tinder bereikt mijlpaal van 5 miljard (!) matches
Lees ook:Daten via vleeskeuring TINDER scoort onder jongeren

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>