Scissr is jawel: het lesbische tinderen, oftewel ‘scharen’

Grindr was volgens mij de eerste: een dating- en sex-app voor homo’s.

Daarna kwam Tinder en tsja: the rest is history, want de helft van de mensen uit het single-paradijs ligt ‘s nachts in z’n slaap nog steeds te ‘swipen’.

Een lesboversie kon dan ook niet uitblijven. Dit werd Scissr, jazeker vernoemd naar het beroemde lesbische seksstandje: scharen…………

De oprichtster, Allison Ullrich, was zelf teleurgesteld over dating-apps zoals Tinder. Wanneer zij aangaf dat haar voorkeur uitging naar vrouwen kreeg zij alsnog een man aangeboden.

Net als vele andere dating-apps maakt Scissr gebruik van GPS data om andere gebruikers in de buurt te vinden, maar de app zal potentiële matches niet beperken tot een bepaalde afstand.

Ullrich wil zich met Scissr onderscheiden van andere dating-apps met een netwerk dat de lesbische gemeenschap gemakkelijk met elkaar in contact brengt.

Lees ook:De halve wereld loert mee als je op Tinder zit
Lees ook:Tinder benadrukt dat zij geen sex-app zijn
Lees ook:Tinderella-syndroom: dating-apps te over, maar de ware: ho maar!
Lees ook:Oudere singles gaan meer betalen voor Tinderen
Lees ook:De technoseksuele wereld van Tinder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>