Gemeen, rotverwend, lui, racistisch, manipulerend, uit op je geld, werkloos, drank en drugs

AlliReedWorstPropfileIn al het datinggeweld van dit moment was er toch 1 profiel wel erg opmerkelijk.

‘Gemeen, rotverwend, lui, racistisch, manipulerend en uit op je geld. Werkloos en een zwak voor drank en drugs. Kan niet zonder geld, mijn auto en Aaron Carter….’

Klinkt niet bepaald aantrekkelijk? Missie geslaagd dan voor columniste Alli Reed, want zij wilde het ergste datingprofiel ooit creëren.

Nog een detail: ze plaatste er een foto van haar beste vriendin bij, die haar brood verdient als model. Op die manier wilde ze aantonen dat voor sommige mannen werkelijk alles goed is, zolang het snoetje maar meevalt.

En jawel, de resultaten bleven niet uit. In amper 24 uur kreeg ze meer dan 150 reacties. Nochtans had ze ook nog fijntjes laten weten dat ze heel goed een zwangerschap kan faken én dat ze erop kickt om koffie uit de handen van dakloze mensen te slaan.

Vervolgens startte de operatie ‘mannen afwimpelen’, maar ook dat liep niet van een leien dakje. Of ze zich nu voordeed als een 14-jarige pestkop of de aanbidder in kwestie een tattoo van een zeemeermin wilde aansmeren, de heren bléven geïnteresseerd in haar.

Afsluiten deed Alli toch met een positieve boodschap voor haar stalkers. “Probeer te achterhalen hoe je gelukkig kan zijn en zoek iemand die je leven beter maakt. En het belangrijkste: stop nu met mij berichtjes te zenden, eikels.”

Lees ook:Speel het Overspel met de SGP
Lees ook:Boer Jos en Dycke uit elkaar?
Lees ook:Friends with benefits: maatjes die ook minnaars worden
Lees ook:Hiep Hoi, de economie krabbelt overeind: we gaan scheiden!
Lees ook:Na hoeveel keer daten kun je met elkaar naar bed?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>