Seks op 1ste date? Drink bier!

Wil je weten of er bij een eerste date seks van komt? Vraag of hij of zij graag bier drinkt.

Wil je liever wat bestendigs? Zoek dan uit of hij graag op een boot wil wonen of vaak naar horrorfilms kijkt……..

Volgens de oprichter van een Britse datingwebsite zijn dat enkele van de simpele vragen die je bijna alles kunnen vertellen over een potentiële partner.

Zowel mannen als vrouwen die van een pintje houden, zijn bijvoorbeeld 60% meer geneigd om snel in bed te duiken met een nieuwe partner. “Dat geldt net zo goed voor heteroseksuelen als homoseksuelen”, aldus Christian Rudder, een Harvard-student die OKCupid oprichtte.

Na het analyseren van de profielen en interacties va n100 miljoen gebruikers, stelde Rudder vast dat het drinken van bier de beste indicator is voor snelle seks.

Daarnaast vond hij ook 3 vragen die kunnen voorspellen of een stel een langetermijnrelatie zal hebben. Hoewel de meeste mensen denken dat je het best naar hun opinies over seks, roken en God vraagt, is dat niet het geval.

Je kunt veel beter voorspellen of jullie een een goeie ‘match’ zijn, door te vragen of hij graag met jou op een zeilboot zou leven. Ook door na te gaan of hij houdt van horrorfilms of als hij ooit alleen gereisd heef is een echte relatie beter in te schatten. Deze gegevens suggereren dat de overeenkomst in het zoeken naar sensatie en opwinding veel belangrijker is dan de ‘traditionele’ testers, zoals religie en seks.

Verder stelde Rudder ook vast dat de manier waarop een vrouw haar lichaam beschrijft overeenkomt met haar mate van zelfvertrouwen én sekslust zijn. Vrouwen die zichzelf beschrijven als ‘welgevormd’ bleken meer geïnteresseerd te zijn in seks én meer zelfvertrouwen te hebben dan vrouwen die zichzelf ‘slank’ noemen.

Lees ook:Jawel: ook een onenightstand kan liefde worden!
Lees ook:Datingsite-data onthullen: iedereen is racistisch!
Lees ook:Vrouwen die bier drinken op date willen vaker direct seks
Lees ook:Twitteraars hebben meer en kortere relaties
Lees ook:Eerst deze 5 vragen met ja beantwoorden voor je een officieel JA overweegt

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Seks op 1ste date? Drink bier!

  1. Goedkoop bier

    Nou, ik ben benieuwd of dat soort vragen echt werken. Maar ik zal ze onthouden en toepassen de volgende keer. Bedankt voor je bericht!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>