Scheldpartijen, seksuele toespelingen en leugens maken deel uit van internet daten

De datingsites-business is een miljoenenindustrie en degenen die een gok wagen moeten ook over een dikke huid beschikken.

Want voor je het weet word je seksueel benaderd terwijl je daar helemaal niet mee bezig bent of krijg je een scheldkanonade per chat…………

Daarover vertelt vandaag ervaringsdeskundige Anna van Wittenberghe in het AD.

“In het begin was het nog wel leuk en het is ook spannend en lichtelijk verslavend. Maar het is onvoorstelbaar hoeveel er gelogen wordt op internet. Het zou een leuke manier kunnen zijn om aan een relatie te komen, maar dan zouden mensen die dit doen veel eerlijker moeten zijn. En beleefder, ik ben zo vaak uitgescholden. Voor bitch, hoer, arrogant wijf, verbijsterend.”

Anna van Wittenberghe pende haar ervaringen neer in het boek ‘De kick en de gevaren van internet-daten’.

“In de eerste mails krijg je vaak al vragen of verzoeken”, vertelt Anna. “Wat mijn borstomvang is, bijvoorbeeld, of ik van grote of kleine piemels hou. ‘Dat gaat je niets aan’, schrijf ik dan terug, maar er zijn vrouwen die dat spannend vinden en die er op ingaan. Eerst werd ik er boos om, maar later begon ik het hilarisch te vinden.”

Een keer werd Anna verliefd, maar die man bleek nog aan een vrouw vast te zitten. “Dat gebeurt heel vaak. Als ze hun berichten heel vroeg in de ochtend sturen, of juist ‘s avonds heel laat, dan kunnen ze kennelijk niet zomaar achter de computer. Grote kans dat ze dan getrouwd zijn. In de vakantie zijn ze er ook niet, want dan zijn ze natuurlijk met hun gezin weg.”

Lees ook:Lijfwachten One Direction zoeken ook de mooiste meisjes uit voor de heren
Lees ook:‘Heilige Anna, help mij aan een man en een kind!’
Lees ook:Barmannen in Schotse rok zijn grijpgrage vrouwen zat
Lees ook:Tweelingzussen delen baan, bed, man en plastisch chirurg
Lees ook:Spionne Anna Chapman vraagt Edward Snowden ten huwelijk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>