Veel 55+ singles daten digitaal

Niemand kan meer om internet heen en in datingland helemaal niet.

Ook de generatie boven de 55 jaar heeft inmiddels ontdekt hoe et allemaal werkt en steeds meer grijze singles daten nu digitaal………..

Dat tonen cijfers van een een Amerikaanse website voor senioren aan.

Singles van 55 jaar en ouder mogen zich inschrijven op SeniorPeopleMeet.com. De website zegt dagelijks 1000 nieuwe leden te werven.

“De normen voor senioren die elkaar online ontmoeten veranderen”, aldus professor Terri Orbuch. “Dit wordt steeds meer aanvaard.”

Het aantal senioren dat op internet surft, steeg van 11,3 miljoen in november 2004 naar 17,5 miljoen in november 2009 volgens cijfers van het Amerikaanse onderzoeksbureu Nielsen.

De 55-jarige Jo Ann Montrose-Eichelberger had nooit gedacht dat ze haar 2e man zou ontmoeten via een datingsite. Ze schreef zich in voor de grap in maart 2009. Ze was al 18 jaar gescheiden en een tevreden single, maar een advertentie maakte haar nieuwsgierig, maar ze was nerveus in het begin.

“Het was allemaal nieuw voor me, ik had niet eens een profiel op Facebook. De eerste reacties waren verschrikkelijk.” Maar toen ze Brian Eichelberger leerde kennen, voelde ze dat het goed zat, een jaar nu hun ontmoeting stapten ze in het huwelijksbootje.

“Senioren hebben vaker al een lange, duurzame relatie achter de rug, dit maakt ze anders zijn in hun aanpak qua online daten. Ze weten exact waarnaar ze op zoek zijn en hechten meer belang aan tijd met elkaar doorbrengen dan aan materiële zaken”, vertelt Jo Ann.

Lees ook:100 singles
Lees ook:Speed-daten is helemaal niet speedy
Lees ook:Slow Daten is daverend succes onder senioren!
Lees ook:Smakelijk Daten voor 40-plussers
Lees ook:Nederlandse singles daten vaker en meer

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veel 55+ singles daten digitaal

 1. Claudine

  Misschien kan een datingsite voor de 55+ die single zijn een oplossing zijn… Ik ben zelf 59 en was alleen tot dat ik mij op Nicepeople heb ingeschreven nu ben ik al 2 jaar gelukkig :)

  Misschien kan het een hulpmiddel zijn om jou soulmate te vinden, en je krijgt 5 dagen gratis als je deze code invoert: 8QQ9EN7K

  http://nl.nice-people.be/

  Ik hoop dat het zal kunnen helpe :)

  Groetjes
  Claudine

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>