Op welk type man val je?

MenTypes‘Ik val op heel mannelijke mannen. Echte bikkels’, hoorde ik een vriendin deze week roepen. ’Geef mij maar een creatief’, riep een andere toen.

Wetenschappers onderzoeken al jaren hoe het toch komt dat we op een bepaald type vallen………….

Wat we weten is dat lichaamsgeur en -bouw een grote rol spelen, alsook het gedrag, dat vaak lijkt op dat van de eigen ouders. Maar wat zegt het over ons zelf?

Vandaag over de verschillende mantypen.

STILLE WILLY
De stille jongen zal je niet snel vragen naar je zielenroerselen, waardoor je je soms eenzaam voelt. Volgens onderzoekers zijn partners van stille waters echter meestal zelf ook gesloten boeken, waardoor ze zich beter voelen in een zo’n relatie.

BLAASKAAK
De jongen met de radde tong, die altijd de meest sensationele dingen beleefd is in staat je hart sneller te doen kloppen, maar kan  je ook hevig teleustellen. Veel dingen die hij zegt, moet je met een korrel zout nemen: iets wat moeilijk is, wanneer je verliefd bent. Je vraagt je voortdurend af of hij jou en de relatie wel serieus genoeg neemt. Vrouwen die op dit soort man vallen, willen graag meegenomen worden in een andere wereld met sensationelere gebeurtenissen en heftiger emoties.

MR. CHARMING
Hij weet op alles het juiste te zeggen en is bij iedereen geliefd. Maar…..deze heeft zelf ook voortdurend bevestiging nodig, wat vermoeiend kan zijn. Vrouwen die voor dit type vallen, hebben vaak eenzelfde karakter en willen veel complimentjes over hun leven, maar vooral over hoe ze eruit zien: de zogenaamde fashionita’s die door een man op handen gedragen willen worden. Vooral in het openbaar.

DE SCHAT
Hij maakt je ontbijt klaar, laat voor jou het bad vollopen en brengt je koffie, wijn en je favoriete magazines. De eeuwige ‘schat’ herken je aan zijn vermogen om zich volledig weg te cijferen voor zijn vriendin. Vrouwen die op dit soort man vallen, willen zichzelf niet verliezen in een gelijkwaardige relatie. Ze willen geen discussies of afwijzing en hechten veel waarde aan gezelligheid en trouw.

DE ARTIEST
Deze mannen zweven tussen hun eigen wereldje en dat van de relatie. Soms ben je alles voor hem, op andere dagen lijk je niet te bestaan. Hij straalt veel passie en liefde uit: soms voor jou, maar ook voor zijn werk en/of liefhebberijen. Deze types trekken vooral artistieke vrouwen aan, die een eigen druk leven hebben en zelf ook assertief en creatief zijn. Ze haten routine en zullen er alles aan doen om in de kunstzinnige roes te blijven.

Lees ook:Nederlandse 30′ers en 40′ers zijn dol op ‘latten’
Lees ook:Vrouwelijke alleengaande 50′ers zijn de echte happy singles
Lees ook:Waarom vrouwen vallen voor een man die op hun vader lijkt
Lees ook:Vrijgezellen hopen nu op Valentijnsdag
Lees ook:Voor elke fase in het leven kiest een vrouw een andere ideale man

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Op welk type man val je?

  1. Pingback: Vrouwen vallen op type ‘holbewoner’ | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>