Wat ‘alle dagen seks’ met je relatie kan doen

Bart&QuirienneDe aanhef boven dit stuk is wat dubbelzinning. Want ‘Alle dagen seks’ is de naam van een programma bij de KRO, waarin Arie Boomsma en seksuologe Kaat Bollen paren volgen die het minstens 1x per 24 uur doen.

Gisteren begonnen de opnames en 1 van de 5 koppels (zie foto) viel al direct af, omdat de man in kwestie het toch als iets geforceerds ervoer.

Of het goed komt in deze relatie is maar de vraag, want zijn vrouw Quirienne is er erg pissig op man Bart……….

Het idee van de KRO en Boomsma is niet origineel, want TIMES-journalist Tim Scott respectievelijk schrijfster Charla Muller deden dit al eens en publiceerden over deze ervaringen.

Ook Megan Conley kreeg vorig jaar veel aandacht door haar blogpost ’5 redenen om elke dag seks met je man te hebben’ waarin ze zegt dat dit een goede manier is om je relatie op alle vlakken een boost te geven.

Conley legt aan de Huffington Post uit dat de titel van haar blog een beetje misleidend was, omdat het meer draaide om dagelijks intiem te zijn en niet per se om de daadwerkelijke geslachtsgemeenschap.

“Ik sport elke dag. Ik ga regelmatig naar de Zumbales en verneder mezelf voor de ogen van 45 vrouwen omdat ik heb beslist dat mijn lichaam het waard is en ik ooit in badpak wil paraderen. Dus waarom kan ik niet elke dag 15 minuten vrijmaken voor mijn relatie? Mijn man ging er uiteraard meteen mee akkoord, hij aanvaardde de uitdaging met veel plezier. We beslisten om gedurende 1 maand dagelijks te vrijen.

Soms duurde de seks van het paar 15 minuten en soms waren ze uren bezig. “Dat was geweldig”, vertelt.Conley. “Frequentere seks heeft onze relatie niet alleen op lichamelijk vlak verbeterd, het heeft ons ook op emotioneel vlak goed gedaan. Toen ik als vrouw seks begon te zien als iets dat mijn relatie beter kon maken, werd het plots veel interessanter voor mij.”

 

Lees ook:Van ‘alle dagen seks’ wordt je relatie echt niet beter
Lees ook:365 dagen per jaar seks
Lees ook:Waarom vrouwen soms net kerels zijn……….
Lees ook:Vrouwen denken het meest aan seks op hun werk
Lees ook:Seks als argument om samen de vakantiekilo’s eraf te knallen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>