Dominee beveelt getrouwde gelovigen 7 dagen seks achtereen

Met ‘Sexperiment’ sluit televisiedominee Ed Young aan bij een groep evangelische leiders die menen dat ijver tussen de lakens kan bijdragen aan een gezonde relatie met God.

Seks is een spirituele kwestie. Bedrijf 7 dagen achtereen de liefde met je echtgenoot, adviseert hij. In een online marathonuitzending geeft hij vrijdag zelf de aftrap……..

De voorganger die wekelijks op de Amerikaanse zender ABC Family te zien is helpt paren bij het ervaren van ‘de relatie en de herschepping die God voor hun dagelijks leven in petto heeft’.

Vrijdag houden Ed Young en zijn vrouw Lisa een ’24-uurs bed-sessie’ op het dak van hun kerk. Vanaf middernacht Nederlandse tijd beantwoorden ze vragen over ‘Sexperiment’ en geven ze Bijbels onderwijs over seksuele thema’s. In onderstaande video uitleg van de dominee himself….

Lees ook:Man sterft voordat zijn vrouw hem een nier kan schenken
Lees ook:Groot-Brittanië’s oudste vader genept door zijn vrouw
Lees ook:Op Valentijnsdag kun je een huwelijksaanzoek doen in het Rijksmuseum
Lees ook:Van hardlopen wordt ook je sperma sneller
Lees ook:Het nahuwelijk: VPRO thema-avond

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>