Zijn mooie vrouwen te gecompliceerd?

elizabeth-buchan-revenge-of-the-middle-aged-woman1Hoe vaak gebeurt het niet? Mannen die hun geliefde vrouw en gezin bedriegen en ervan door gaan met een ander: een jonger, nog mooier exemplaar…

Vervolgens loopt die relatie op de klippen en blijven ze bitter en eenzaam achter: zich afvragend wat ze verkeerd hebben gedaan.

Zijn mooie vrouwen dan toch te gecompliceerd?

Het lijkt wel een epidemie: Tiger Woods met al zijn slippertjes, Rolling Stone Ronnie Wood die zijn jonger exemplaar nu al zat is en in ons eigen landje natuurlijk Patricia Paay, aan de kant geschoven door Adam Curry voor Micky Hoogendijk.

Vooral mannen met een vette bankrekening lijken sneller in de verleiding te komen. Het gras bij de buren lijkt altijd groener en het ‘nieuwe leven’ met een ‘nieuwe liefde’ aantrekkelijker.

De realiteit valt vaak tegen. Is het nieuwe er eenmaal af, blijft over de leegheid, eenzaamheid en verbittering.

Het verrassende is dat de ‘vreemdgangers’ daarna veelal niet in de spiegel kijken, maar hun familie en ex de schuld geven. Zij zijn degenen die hen dit hebben aangedaan. Voor je het weet geeft hij zo’n draai aan de werkelijkheid dat niet hijzelf, maar de ex(familie) het probleem wordt.

Elizabeth Buchan, auteur van het boek ‘The Revenge Of The Middle Aged Woman’ kan er over meepraten. Haar advies: Gaat het om je ex-man, dan is de meest effectieve manier om hiermee om te gaan: hem negeren.

Wees Gelukkig Zonder Hem! Hij kan het niet uitstaan. Zeker niet als zijn ‘jonge bloem’ hem niet zo gelukkig maakt als hij had gedacht.

Des te pijnlijker wordt dan voor hem om te zien hoe jij door gaat met het leven van wat eens ook zijn leven was, maar dan zonder hem en met misschien wel mét een nieuwe partner….

Veel geluk toegewenst!

Lees ook:Volwassen dochter is belangrijker in het leven van een vrouw dan haar partner
Lees ook:Vrouwen boven de 45 jaar willen een toyboy als minnaar
Lees ook:50+ single wil zo snel mogelijk op vakantie met nieuwe vlam
Lees ook:Waarom mannen na relatiebreuk zo snel weer een nieuwe vriendin hebben
Lees ook:Sex met de ex?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>