Relatie-advies Goedele: laat partner beslissen wat wegmoet uit kleerkast!

CLOSETSeksuologe en relatiedeskundige Goedele Liekens heeft deze week een praktisch advies, Ze adviseert vrouwen om voor ze gaan shoppen hun man hun kledingkast te laten uitmesten.

“Roep hem tot bij je kleerkast en zeg hem: ‘Liefste, ik wil voor jou de mooiste zijn. Toon me hoe je me mooi vindt.’ Wedden dat het mannetjesdier in hem meteen wakker wordt? Hoe gevleid hij zich zal voelen dat je voor hem de mooiste wil zijn?”

Dat schrijft ze in haar wekelijkse relatiecolumn voor NINA, in de weekendbijlage van de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

Goedele heeft ook een belangrijke boodschap voor de mannen. “Maak er geen oorlog van! Het gaat niet om het creëren van een slagveld, maar om haar pluspunten in de kijker te zetten. Prijs je vrouw om wat je mooi vindt aan haar. ‘Schat, in deze trui verdrinken je mooie borsten en zie ik ze niet’, of ‘je benen lijken zo kort in die rok, terwijl je zulke heerlijke ranke stelten hebt’.

Ook vindt de Vlaamse sekuologe dat vrouwen weleens rigoureus mogen zijn. “Haat hij die witte onderbroeken? In de vuilniszak. Vindt hij die bloemetjesjurk, die jij zo romantisch vindt, een onding? Weg ermee. Die platte ‘lompe’ sandalen? Die tweed rok? Laat hem alle items waarvan hij vindt dat ze je écht niet staan, op een hoopje leggen. Ga niet tegenpruttelen, laat hem maar begaan.”

Om het niet al te pijnlijk te maken voor vrouwen die soms erg gehecht kunnen zijn aan bepaalde items, adviseert Goedele om 5 jokers in te zetten. “Als je belooft dat je ze nooit in zijn bijzijn draagt. Laat hem je daarna zijn absolute top 5 uit jouw kleerkast tonen. En knoop alles goed in je oren als je straks gaat shoppen.”

De volgende keer zijn de rollen omgedraaid. Dan gaat zij voor zijn kledingkast staan en volgt hetzelfde ritueel.

Lees de volledige column in NINA, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Ook digitaal op computer, tablet of smartphone te lezen. Klik hier voor een gratis proeftijd.

Lees ook:Scheiden met Goedele
Lees ook:Scheiden o.l.v. Goedele Liekens in ‘Divorce Hotel’
Lees ook:Samen leven, samen sterven
Lees ook:De mooiste studentes zitten in Groningen!
Lees ook:Nederlandse vrouw is zo ontevreden nog niet over haar uiterlijk

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>