Seks en verrassingen vormen ingrediënten van een geslaagde relatie

Het is decembermaand en dan worden er veel cadeautjes gegeven.

Mensen die eenzaam zin, ontberen dat en dat is ook 1 van de redenen dat zij niet happy zijn in de feestmaand.

Want seks en het ontvangen van presentjes van geliefden maken mensen in een relatie 5x zo gelukkig…….

Dat blijkt uit een onderzoek van de University of Virginia onder 1400 heteroseksuele stellen tussen de 18 en 46 jaar oud.

Vrijgevigheid kan bestaan uit simpele dingen, zoals een bos bloemen, een kop koffie of een rugmassage. Belangrijk is wel dat mensen hun partner geven wat hij of zij ook echt wil hebben.

Eerder onderzoek waarover we deze week publiceerden, toonde aan dat mannen meer aan hun geliefde besteden dan omgekeerd. Dat moet dus veel gelukkige vrouwen opleveren, indien ze tenminste een relatie hebben.

“Door je partner te geven wat hij of zij wil, geef je aan dat je hem of haar kent en begrijpt”, zegt onderzoeker Bradford Wilcox. “Als je partner van cappuccino houdt en je komt aanzetten met een kop zwarte koffie, ben je dus verkeerd bezig.”

De helft van alle vrouwen en 46% van de mannen gaf aan dat ze erg gelukkig worden van de vrijgevigheid van hun geliefde. Daarnaast spelen verbondenheid, aandacht voor de kinderen en gelijkgestemdheid een grote rol. En natuurlijk pret in bed.

Want seks is en blijft het cement van een relatie. Mensen die een goed seksleven hebben geven aan maar liefst 10 tot 13x zo gelukkig te zijn. Ook vrijgevigheid in de slaapkamer maakt mensen gelukkig: in dit geval zijn het dan geen materiële attenties, maar lichamelijke.

Lees ook:Stink je uit je giechel? Neem een espresso!
Lees ook:Nederlandse man geeft eigen geluk een 7,5
Lees ook:Gebrek aan seks en spontaniteit maakt dat 60% ongelukkig is in relatie
Lees ook:Slechte seks is reden om relatie te verbreken
Lees ook:Dames, glimmertje gevonden onder de kerstboom?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>