Te leuk zijn met je man’s vrienden, ruïneert jullie seksleven

Wanneer een vrouw het enorm goed kan vinden met de vriendengroep van haar mannelijke partner lijkt dat allemaal heel gezellig.

Maar pas op: er zit een addertje onder het relatiegras.

Als zij op een gegeven moment dikkere maatjes wordt met zijn vrienden dan hijzelf, is dat een aanslag op het seksleven van het koppel………

Dit is de verrassende uitslag van onderzoek van de University of Chicago onder 3005 mannen tussen de 57 en 85 jaar.

Het onderzoek richtte zich op de oorzaken van erectieproblemen. 1 van de oorzaken die werd gevonden was dus het teveel buddy-buddy zijn van zijn vriendin met zijn beste vrienden.

Hierdoor zou een man zijn gevoelens van autonomie en privacy verliezen. Die 2 zaken knagen aan zijn mannelijkheid, dus ook aan zijn prestaties tussen de lakens. Zij komt dan tussen haar man en zijn vrienden in te staan of hij verdenkt haar van mogelijke ontrouw. De erectieproblemen treden vooral op door zijn veranderde relatie met ‘de jongens’.

De erectieproblemen kwamen het meest voor bij de groep mannen tussen de 57 en 64 jaar; waarschijnlijk doordat dat ook een levensfase is waarin veel andere zaken veranderen die invloed op het zelfvertrouwen hebben, zoals een aankomend pensioen. De sociologen stellen dat de mannen na hun 64e de prioriteiten in hun relatie verleggen, waardoor het seksleven minder beïnvloed wordt door de vriendengroep .

Vrouwen doen er voor hun seksleven dus goed aan de mannen af en toe lekker de mannen te laten wezen en haar eigen ding te gaan doen!

Lees ook:Liefde zonder lusten: dat is liever knuffelen dan neuken
Lees ook:Geen vriendengroep hebben is voor 20′ers slechter dan veel zuipen
Lees ook:Veel eten en weinig seks met de feestdagen
Lees ook:Mannen willen graag meer over seks praten
Lees ook:Na je scheiding ben je van 8 ‘vrienden’ verlost

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>