Vrouwen nog altijd romantische zielen

Gooi er een eeuw feminisme tegenaan. Of een kabinet dat voor de helft bestaat uit vrouwen. Het verandert niks aan het feit dat vrouwen nog steeds enorm veel prijs stellen op zoete romantiek. En dan vooral in hun relatie………..

Vrouwen houden van gezellig hand in hand lopen, een lieve massage, of een onverwacht geschenk. Ze knappen echter af als hun partner enkel dure, prestigieuze dingen voor hen koopt. Dat blijkt uit een enquête van Maître Chocolatier Lindt.

Kleine attenties hebben bij 78% van de vrouwen de voorkeur boven grote, dure cadeaus. Eén op de tien vrouwen wordt zelfs achterdochtig wanneer hun man met chique geschenken thuis komt.

Een bad laten vollopen, een babysit regelen om samen op stap te gaan, of haar favoriete chocola, bloemen en wijn maken haar gelukkig.

Zeven op de tien vrouwen omschrijft haar partner als een ‘nieuwe man’, en de helft vindt dat ze vaak tijd voor elkaar maken. Uit het onderzoek blijkt bovendien dat vrouwen aardig hun mannetje staan: zo vinden bijna alle ondervraagden gelijkheid binnen de relatie enorm belangrijk.

Natuurlijk hoopt de initiatiefnemer van dit onderzoek dat er veel grotere en kleinere ruzies zoet worden gemaakt met zijn chocolade.

Lees ook:Mannen verbergen dure aankopen vaker voor partner dan vrouwen
Lees ook:Jonge, Nederlandse ouders maken te weinig tijd vrij voor intimiteiten en seks
Lees ook:Vrijgezellen denken dat 2015 hún jaar wordt
Lees ook:Drie minuten seks is prima
Lees ook:Megan Fox: ‘Een vagina wint altijd’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>