Vreemdgaan anno de jaren ’60

AffairSixtiesHeel lang geleden toen er nog geen overspel-websutes waren, toen internet sowieso nog niet in beeld was, gingen de mensen natuurlijk ook al vreemd. Het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan.

Hoe ze dat dan deden zonder appjes en mobiele telefoons?

Dat weten we dankzij de Duitse zakenman Günther K.. Hij hield een plakboek bij over alles wat hij meemaakte in zijn affaire met zijn secretaresse Margaret S……

In een New Yorkse galerie wordt nu alles openbaar wat in die jaren zo geheim werd gehouden.

Günther hield echt alles bij, op het enge af: waar ze elkaar ontmoeten, hun gezamenlijke zakenreisjes, wat ze aten, wanneer en hoe ze seks hadden en hij maakte foto’s die hij inplakte en decoreerde met o.a. geur haarlokken en een lege pilstrip.

Al deze documenten en relikwieën werden namelijk 30 jaar later terug gevonden in een koffer ergens achterin een appartement waar hij gewoond had.

Günthers echtgenote, zo blijkt uit zijn aantekeningen, was op de hoogte van ‘de derde persoon’, want er wordt melding gemaakt van een ontmoeting tussen de 2 vrouwen.

De man van Margaret was minder soepel. Daarom laat zij vlak voor kerstmis 1970 weten dat het over en uit is en dus stopt de liefdes-documentatie abrupt na de beschrijving van de afscheidsseks.
Margret_08
Gunther_01
Margret_03
Gunter_04
Margret_01
Margret_04
Gunter_02
Margret_05
Margret_06
Margret_07

Margret: Chronicle of an Affair – May 1969 to December 1970. Expositie White Columns New York, in samnewerking met Galerie Susanne Zander / Delmes & Zander, Keulen.

Lees ook:HUMOR: ’2 oude lijken’ trouwen in begrafenis-auto
Lees ook:Hoe je heette, dat ben ik vergeten…….
Lees ook:Brits meisje pikt vriend van oma af
Lees ook:Mannen trekken bevallingspijn niet
Lees ook:INNIG: oud liefdespaar sterft samen natuurlijke dood, 2 dagen voor hun 66ste trouwdag

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>