Vreemdgaan is de nationale hobby: 3e overspelsite gelanceerd in Nederland

We hadden al SecondLove.nl en Victoria.Milan voor ‘discrete affaires’, waar niet iedereen even blij mee is en wat zelfs al tot kamervragen leidde.

Nu voegt zich een derde partij erbij in Nederland, het Canadese AshleyMadison.com, onder hun motto: ‘Life is short, have an affaire…….’

Hiermee wierven ze reeds 20 miljoen anonieme scharrelaars. Voor hun advertentiedoeleinden gebruikten ze o.a. al eens de zondag afgetreden koning Albert van België, wiens buitenechtelijke sexcapades een dochter opleverde, die momenteel alles in het werk stelt om erkend te worden door haar (niet zo) koninklijke pa.

Vandaag is oprichter en CEO Noel Biderman in Amsterdam voor de lancering van de Nederlandse versie.

Van de Amerikaanse pers kreeg hij de eretitel ‘King of Infidelity’, de koning van de ontrouw dus. Na stormachtige en omstreden successen in Canada, de Verenigde Staten, Australië, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk wil hij nu de Nederlandse overspelmarkt veroveren.

“Het is 400 jaar geleden dat de Nederlanders de meest bruisende stad van Amerika hebben gesticht, dus het is de hoogste tijd om iets terug te doen,” zegt Biderman.

“Nederland is de geboortegrond van de liberale levensstijl, het eerste land waar vrij over seksualiteit werd gepraat, waar marihuana wordt gedoogd. Wij zien Nederland als de ideale samenleving voor het vrije denken, en dus ook voor ons gedachtengoed.”

Onderzoek onder de leden van AshleyMadison.com in Duitsland en Frankrijk wijst uit dat bijna eenderde van de mannen zich heeft ingeschreven met het oog op het seksuele perspectief, terwijl ruim een kwart van de vrouwen zich door de echtgenoot verwaarloosd voelt.

Ongeveer de helft van de Duitse leden, man én vrouw, geeft aan méér dan 1 affaire aan het lidmaatschap te hebben overgehouden. In Frankrijk geldt dat voor ‘slechts’ een kwart, maar daar is de site pas sinds oktober vorig jaar actief.

De affaires komen overeen met het verwachtingspatroon van meer dan de helft van de mannen, terwijl ze bij de helft van de vrouwen zelfs hun voorstellingsvermogen te boven gaan. Een derde van de vrouwen wil vooral dat er weer naar hen verlangd wordt, de meeste mannen – ongeveer een vijfde – zien hun passionele uitstapjes als middel om hun huwelijk in stand te houden.

Verder laten de cijfers zien dat er waarde wordt gehecht aan een foto in het profiel van de beoogde minnaar, maar dat er vooral wordt afgegaan op het begeleidende verhaal van de kandidaat.

Je zou daaruit de voorzichtige conclusie kunnen trekken dat het innerlijk zwaarder weegt dan het uiterlijk, zélfs bij ontrouw, hoewel de geformuleerde seksuele fantasieën ook voor velen van doorslaggevende aard zijn.

Noel Biderman Promo Reel from Avid Life Media on Vimeo.

Lees ook:Mensen gaan minder vaak vreemd, maar scheiden vaker
Lees ook:Duitsers flirten in de lucht
Lees ook:Garantie van overspelsite: geen affaire, geld terug
Lees ook:Spanje haalt de Casanova’s in de Duitsers naar boven
Lees ook:Vrouwen worden toleranter t.o.v. vreemdgaan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>