Eenvijfde van de mannen heeft extra (geheim) mailadres

Natuurlijk zijn er veel gerechtvaardigde redenen om een tweede e-mailadres te hebben.

Veel mensen gebruiken het om zich te registreren op bepaalde websites, terwijl ze hun eerste e-mailadres behouden voor belangrijke dingen, zoals online bankieren.

Helaas zijn er ook een behoorlijk aantal mannen die het gebruiken om iets te verbergen voor hun partner……..

Aldus Mike Hodges van BullGuard, die hier onderzoek naar verrichtte.

Dat toont aan dat 1 op de 5 mannen een geheim mailaccount heeft. Veel van hen proberen zo financiële problemen te verbergen, anderen gebruiken het om digitaal te flirten.

Van de mannen met een geheim account, meldde 20% dat er dingen zijn die hun partner niet hoeft te weten. Een kwart krijgt dan ook heel wat berichtjes waarvan hij niet wil dat zijn partner ze ziet.

Meestal gaat het om bevestigingen van een online aankoop. Anderen doen het om de mails van één van hun mannelijke vrienden geheim te houden. Dat gebeurt vooral omdat ze mailen over relatieproblemen, die ze niet willen delen met hun partner.

Veel mannen behouden echter ook een oud e-mailaccount om te blijven corresponderen met ex-vriendinnen of mensen die hun vriendin niet leuk vindt.

Bij sommigen gaat het nog een stapje verder. Zo bewaart 1 op de 3 flirterige e-mails in zijn geheime inbox, terwijl 1 op de 7 er foto’s van zichzelf met de ex-partner bewaart. 10% maakte speciaal een nieuw account aan om een affaire te beginnen.

Overspel is ook de reden waarom 1 op de 20 mannen zich een extra gsm aanschaft. De meesten doen dat niet, maar 77% schoont de inbox op, voor het geval dat vrouwlief de boel checkt.

Lees ook:Nu.nl hackt overspelsite Second Love
Lees ook:Welke geheimen gaan er mee de kist in?
Lees ook:Check jij de sms-jes van je partner?
Lees ook:Met tinderen gooi je veel ‘gevoelige informatie’ op de keien.
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw: 9 van de 10x via internet

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>