Vrijgezelle mannen onder de 25 wassen hun beddengoed 4x per jaar

BedroomTurquoiseUit recent onderzoek bleek dat datende vrouwen onverzorgdheid bij een man de grootste afknapper vinden en dan met stip op 1: smerige lakens.

Dat dit niet zomaar uit de lucht komt vallen blijkt uit Brits onderzoek. We wisten het eigenlijk wel, maar nu is het bewezen: het overgrote deel van het leger vrijgezelle mannen is smeerkees!

Dat blijkt uit onderzoek van het Allergen Research Group at the Woolcock Institute of Medical Research.

Single mannen tussen de 18 en 25 jaar zijn de ergsten. Meer dan de helft van hen wast de lakens inderdaad eens per kwartaal. Dat betekent 4x per jaar. Yek, nou vrouwen dan zou ik ook wegwezen.

20% geeft als reden dat het niet nodig is ze te verschonen en 19% zegt dat het ze totaal niet interesseert.

Single vrouwen blijken een stuk schoner. Zij wassen hun beddengoed eens in de 2 weken. Net als mensen van boven de 35, die meestal in een relatie zitten.

Sommige mensen vinden het belangrijk om hun beddengoed vaak te verschonen. Ikzelf bijvoorbeeld, omdat ik van frisse, strakke lakens houd, maar jonge mannen houden zich daar echt niet mee bezig en het valt hen niet eens op. Dat zouden ze dus wel moeten doen als ze gezellig vrouwelijk gezelschap meenemen voor de nacht.

Handdoeken kun je langer gebruiken dan beddengoed. Toch gooien veel mensen (uit gemakzucht) elke dag hun handdoeken in de wasmand, terwijl er geen moment van de dag is dat ze zo fris zijn, net onder de douche vandaan.

‘s Nachts verliezen we gemiddeld 1 liter vocht. Het is dus echt wel lekker om het minmaal eens in de week te verversen. Een man of vrouw met een mooie, stijlvolle, schone slaapkamer scoort absoluut!

Lees ook:In een paarse slaapkamer heb je de meeste seks
Lees ook:De nieuwste selfies zijn #smelfies
Lees ook:Mannen willen na 3e date in bed belanden; vrouwen wachten liever tot date 5
Lees ook:Een kus is wel belangrijk na eerste date, seks niet
Lees ook:Singles stukken smeriger dan stellen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>