Op welke werkvloeren de meeste relaties ontstaan

Op zoek naar de liefde van je leven en de hoop om die misschien in je werkkring tegen het lijf te lopen? Let dan goed op!

Relatie-experts hebben verschillende sectoren gerangschikt met betrekking tot de kans om er de partner voor het leven te vinden……….

ONGESCHIKTE beroepen en sectoren om een partner te vinden

1. Mode en schoonheid
In de mode- en schoonheidsindustrie is een overschot aan vrouwen en homo’s. Ideaal voor single mannen, maar als Bridget Jones maak je weinig kans.

2. Technologie
In deze sector is het precies andersom: het is een mannenwereld. Ingenieurs hebben dus weinig kansen om op het werk de vrouw van hun leven te vinden, alleengaande dames daarentegen hebben keus voor 10.

3. Advocatuur, geneeskunde en de financiële sector
Deze beroepen hebben veel te bieden als ze eenmaal in een relatie zitten: de mensen zijn verzorgd, goed opgevoed en hebben geen financiële zorgen. Het grote probleem ~en dat plaatst hen in deze categorie~ is hun (on-)beschikbaarheid: ze werken enorm veel en hebben dus niet veel tijd om te flirten.

WEL GESCHIKTE  beroepen en sectoren om een partner te vinden

1. Evenementenbranche
Als organisator heb je een groot netwerk en werk je veel samen met andere partijen. De kans is dus groot dat er een zielsverwant tussen zit.

2. Horeca
Ook deze sector biedt de kans om enorm veel mensen te ontmoeten. Bovendien is de ambiance ideaal voor romantiek.

3. Advocaat, gespecialiseerd in scheidingen
Het mag dan cynisch zijn, maar advocaten met een specialisatie in echtscheidingen ontmoeten heel wat alleenstaande vrouwen die vaak teleurgesteld zijn in hun vorige relatie en op zoek zijn naar een nieuwe start.

4. Relatiebemiddelaar
Relatiedeskundigen geven het zelf toe: in hun eigen sector is Cupido zonder twijfel het actiefst. Singles die op zoek zijn naar de grote liefde komen zich zomaar bij hen aanmelden en leggen hun diepste zielenroerselen bloot. Uiteraard kunnen er op die manier mooie liefdesgeschiedenissen ontstaan.

Bron: VK Banen

Lees ook:Voetballers worden in het geheel niet meer sexy bevonden!
Lees ook:Chinese vrouwen willen het liefst een ambtenaar trouwen
Lees ook:Looks, leeftijd of liefde? Nee joh: banksaldo telt bij partnerkeuze!
Lees ook:Fijne collega’s doen je langer leven. Je baas niet!
Lees ook:Huwelijken van mensen in de zorg sneuvelen sneller

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>