Een lichaam om voor te sterven!

‘A body to die for’, zeggen ze in Engeland, dat na de USA nu obesitasland nummer 2 is.

‘The Body’ werd ooit Elle Macpherson genoemd.

Voor zo’n lijf levert 1 op de 3 vrouwen vandaag de dag gerust een jaartje van haar leven in……..

Dat is de verontrustende uitslag van een Brits onderzoek onder vrouwen tussen 16 en 65 jaar, die zelf allemaal een normaal figuur hebben.

Het is dus heel duidelijk dat het hier niet om doorgeslagen tienermeisjes gaat. Maar liefst 1 op de 3 zou een jaar van haar leven op willen geven voor het ideale figuur. 10% zou zelfs tussen de 2 en 5 jaar willen inruilen voor het ideaalbeeld, zoals bijvoorbeeld actrice Scarlett Johansson, actrice Jessica Alba of zangeres Beyoncé.

Het liefst willen vrouwen het wondermiddel en ze zouden daarvoor nog eventueel gevaarlijke pharma slikken ook. Terwijl het recept echt eenvoudig is. Eet bescheiden porties van gezonde ingrediënten die je ook nog lekker vindt.

Bewezen is dat als je geniet van je maaltijd, je jezelf ook eerder verzadigd en prettig voelt. Maak het koken ‘s avonds tot een gezellig gebeuren in de keuken, waar het hele gezin bij is. Neem een hond (die laat jou uit), ga met de (bak)fiets door weer en wind en neem de trap in plaats van de lift.

Ik zie om mij heen veel vrouwen die wel 3x in de week naar de sportschool gaan met hun auto om daarna met een bak chips naar Pauw & Witteman te staren. Geen wonder dat onze moeders en grootmoeders gemiddeld veel slanker waren.

Ook een goede nachtrust draagt bij tot een gezond metabolisme. Mensen die moe zijn en te weinig slapen, slaan overdag aan het snaaien voor extra energie.

Lees ook:Geen gratenpakhuizen, maar juist vrouwen met curves zijn gelukkiger!
Lees ook:Blosjes-geheim Gwyneth Paltrow: seks, heel veel seks
Lees ook:Hoe overleef ik een echtscheiding?
Lees ook:Julia Roberts is recordhoudster titel ‘mooiste vrouw’
Lees ook:Vandaag is het Paarse Vrijdag!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>