Het feit dat mensen samenwonen, zorgt er juist voor dat ze uit elkaar groeien

succesvolsamenwonenTegenstrijdig maar waar: juist het feit dat mensen samenwonen, zorgt er in de regel voor dat ze uit elkaar groeien.

Kleine ergernissen groeien uit tot onoverkomelijke obstakels voor een lang, gezond en gelukkig leven samen. Een dan kan een huis uiteindelijk te klein worden voor de ego’s van de bewoners………..

Aldus Onno Aerden, auteur van het nieuwe ‘Succesvol Samenwonen’.

Onno noemt zichzelf nogal een samenwoner. Altijd al geweest. Samenwonen is de bezegeling van een goede relatie en het scheelt al snel veel geld ten opzichte een LAT-relatie.

Toch merkt Aerden dat de glans van het samenwonen er na verloop van tijd een beetje afgaat. Maar wie weet hoe hij kan samenwonen, kan ook zijn relatie verdiepen.

Toen hij dat bedacht, was Onno Aerden de 40 royaal gepasseerd en 3 samenwoonsituaties verder, een echte ervaringsdeskundige dus. Inmiddels is hij aan de 4e ronde begonnen en dat voelt opnieuw geweldig.

Maar ook: anders dan anders. Dankzij de lessen die Aerden trok ter bewaking van het gezamenlijke woongenot en daarmee de liefde tussen beide bewoners. In het boek deelt hij zijn inzichten met iedereen die op het punt staat om de stap te zetten.

‘Succesvol samenwonen’, Onno Aerden, €14,95

Lees ook:Weight Watchers online noemt zich geen dieet maar een leefstijl
Lees ook:Weight Watchers: ‘Ik krijg complimenten dat ik er zo goed uit zie!’
Lees ook:Wonen in het polyamorie-paleis: zoals de serie FRIENDS en dan met seks
Lees ook:Een sekscontract afsluiten als relatieboost
Lees ook:Weight Watchers: het ene succesverhaal na het andere

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het feit dat mensen samenwonen, zorgt er juist voor dat ze uit elkaar groeien

  1. tim

    Grappige blogpost, ik heb met mijn vriendin een woning gevonden via xxx Ik hoop dat dit voor ons niet negatief gaat uitpakken :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>