Spermadonor Starbuck heeft 533 kinderen

David, 42 jaar oud, leeft nog steeds het onbezonnen leven van een adolescent. Liefst doet hij zo weinig mogelijk en neemt hij geen verantwoordelijkheid. En dit is iets wat zijn vriendin Valérie juist nu wel van hem verlangt.

Zij is zwanger en vastbesloten zijn kind te krijgen. Juist op het moment dat David te weten komt dat hij vader wordt, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden.

20 jaar geleden heeft hij namelijk ~om geld te verdienen~ zijn sperma gedoneerd aan een vruchtbaarheidskliniek. David blijkt vader te zijn van 533 kinderen………

Daar start de Franse romantische komedie STARBUCK.

Een groot aantal van Davids kinderen hebben besloten op zoek te gaan naar de identiteit van hun biologische vader die zij alleen maar kennen onder de naam STARBUCK.

Regisseur Ken Scott over de film:
“In het begin wilden mijn co-scenarist Martin Petit en ik het hebben over een man die meerdere kinderen zou hebben verwekt. Aangezien we het onderwerp vaderschap wilden behandelen in de vorm van een komedie, besloten we om uit te gaan van wat wij beschouwden als een extreme situatie: de verwekker in kwestie zou 150 kinderen hebben. We dachten dat dit overdreven grote aantal kinderen ons de mogelijkheid zou bieden om een goede komedie te maken. Desondanks waren we nog een beetje terughoudend omdat we vreesden dat deze overdrijving de geloofwaardigheid van ons verhaal zou aantasten. Een maand na de start van het project werd er in de media gesproken over een man die meer dan 500 kinderen zou hebben verwekt. We waren stomverbaasd toen we ons realiseerden dat we met 150 kinderen nog ver beneden de realiteit zaten. Welnu, dit is het zeer geloofwaardige verhaal van een man die erachter komt dat hij de vader is van 533 kinderen.

Nu in de Nederlandse bioscopen…….

Lees ook:De Maastrichtse spermadonor van 100 kinderen
Lees ook:Aantal echtscheidingen daalt, maar niet onder 60-plussers!
Lees ook:Vaders van Nederland: lees uw kind vaker voor!
Lees ook:O wat een familie: 3e broer Moszkowicz uit ambt gezet
Lees ook:Sperma-oorlog: 1 op de 3 kinderen is niet van de vader, die het denkt te zijn

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spermadonor Starbuck heeft 533 kinderen

  1. Pingback: De Maastrichtse spermadonor van 100 kinderen | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>