BzV-vrouwen hebben houdbaarheidsdatum

BzV-vrouwen hebben een houdbaarheisdatum: inruilen voor een sexy exemplaar mogelijk...Terwijl de city trip voor de meeste boeren nogal wat aan de brave kant bleef, ruilt Belgische boer Fons zijn gekozen vrouw al in voor een jonger en sexy ‘uitprobeersel’….

Scoren voor een miljoenenpubliek, het lijkt tot nu toe maar te werken bij 1 op de 5 in ‘Boer zoekt Vrouw’.

Deels omdat het boerenleven buiten de camera om lang zo romantisch niet is en deels omdat sommige boeren dan toch verkeerd kiezen wellicht.

In dat geval kunnen ze haar nog nog altijd inruilen, zoals boer Fons dat deed uit de Vlaamse versie van BzV. Hij schoof zijn Nadine aan de kant voor een jonger en knapper exemplaar.

Alleen boer Jos lijkt zijn Dycke juist gekozen te hebben, maar zij speelden dan ook vals. Ze bleken elkaar al langer te kennen en zelfs stiekem op liefdesvakantie te zijn geweest.

Verder lijken ook Wim en Astrid het wel gezellig te hebben samen. Wie niet beter zou weten zou denken dat ze al jaren getrouwd zijn, maar of dat nu zo goed is…?

Wie zal het zeggen? Een nuchtere kijk op de dingen is in ieder geval niet verkeerd, want ‘et echte boerenleven is ook niet zo idyllisch als voorgesteld in BzV.

In tegendeel: Het is stress, keihard werken en nauwelijks huishoudgeld, zoals ook een groep Friese boerinnen betoogt in het AD.

Zij menen dat Nederland een verkeerd (roze gekleurd) beeld voor geschoteld krijgt en lanceren begin deze week de website: Boer van een vrouw. Deze realistische site moet een platform worden voor boerenvrouwen om elkaar te steunen.

Lees ook:Boer Zoekt Vrouw: De Speelfilm
Lees ook:Belgische Boer Zoekt Vrouw is een grote seksshow
Lees ook:Belgische ‘Boer zoekt vrouw’ stouter?
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw Jos (2009) publiceert levens- en liefdesverhaal
Lees ook:Single dames met een avontuurlijk hart: voorstelronde ‘Boer Zoekt vrouw’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>