EX-Magazine: over de kunst van het echt scheiden

Er bestaan al talloze tijdschriften voor evenveel doelgroepen, maar toch verschijnt er weer iets nieuws op de Nederlandse tijdschriftenmarkt: het blad Ex-Magazine.

Het bevat zowel persoonlijke verhalen over echtscheidingen als praktische en juridische informatie op het gebied van scheiden en relaties.

Het nieuwe magazine verschijnt 2x per jaar in een oplage van 50.000 exemplaren en komt uit de koker van de organisatoren van de Scheidingsbeurs.

Volgens hoofdredacteur Hans Schreuder besteedt het blad bijvoorbeeld aandacht aan de vraag hoe je de nadelige gevolgen van een scheiding voor kinderen zoveel mogelijk kunt beperken.

“Het magazine inspireert lezers ook om de scheiding zo aan te pakken dat er een goede relatie tussen de ouders en de kinderen blijft bestaan. Het helpt onnodige ruzie over bijvoorbeeld alimentatie te voorkomen.”

Ex-Magazine ligt vanaf vandaag in de schappen.

Lees ook:Door Kim Feenstra & Geraldine Kemper meer vrouwen uit bi- of lesbo-kast
Lees ook:ONDERZOEK: mannen over het uiterlijk van vrouwen
Lees ook:Basta: tijdschrift voor gescheiden mensen
Lees ook:Naakt en zwanger op cover: zij gingen Serena Williams voor
Lees ook:Bridget Jones wordt weduwe en neemt toyboy

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>