Mannen, in movember laat je je snor een maand staan!

Movember is sinds enkele jaren snorrenmaand. In de Amsterdamse Bar Moustache is de Nederlandse Movember campagne gelanceerd.

Een maand lang laten duizenden mannen hun snor staan om aandacht te vragen voor prostaatkanker en geld op te halen voor meer onderzoek………..

Naar verwachting doen de komende maand meer dan een miljoen mannen in ruim 20 landen mee.

Wat begon als een grap van 4 Australische vrienden groeide in 10 jaar tijd uit tot een van de grootste wereldwijde campagnes op het gebied van gezondheid.

De oprichters kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: ‘Movember is supposed to be fun.’ Een beginnend snorretje is bij veel mannen een hilarisch gezicht. Dat gegeven biedt ruimte aan alle mogelijke vrolijke acties vanuit de campagne en haar deelnemers.

De vaste Movember momenten als massale ‘Shave Downs’ op 1 november als iedereen zich nog één laatste keer scheert en de ‘Gala Parté’ eind november zijn feestjes voor alle deelnemers.

Die deelnemers worden trouwens zelf ook gestimuleerd om er hun eigen invulling aan te geven. Zo verandert bijvoorbeeld het Rotterdamse communicatiebureau No Such Company een maand lang hun naam in Mo Such Company. Breda’s Café de Bruine Pij houdt in november speciale beaujolais avonden voor mannen met Franse snorretjes.

De ‘Amsterdam Lowlanders’, het enige Nederlandse gay rugbyteam, heten voor de gelegenheid de ‘Amsterdam Molanders’ en zij veilen hun eigen snorren. En hamburgerrestaurant ‘De Burgermeester’ komt met speciale snorrenburgers.

Meer info over meedoen: bkbcampaignwatch.nl

Lees ook:Mannen kweken alweer begroeide bovenlippen voor movember
Lees ook:Nogmaals heren: deze maand laat u uw snor staan!
Lees ook:Vrouwen ook aan de snor voor Movember
Lees ook:Waarom ook mannen hun tepels nu tonen
Lees ook:Weg met Movember, het is nu ‘DecemBeaver’!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mannen, in movember laat je je snor een maand staan!

  1. Pingback: Nogmaals heren: deze maand laat u uw snor staan! | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>