Voor $5,- koop je een geliefde op internet

In dit internet-tijdperk hebben we niet alleen een ‘smoel’ op te houden naar de buitenwereld, maar ook naar de digitale buitenwereld.

En als je al heel lang ‘single’ hebt staan achter je relationele status op bepaalde pagina’s, kun je natuurlijk door anderen als een ‘loser’ gezien worden.

Maar geen nood: voor 5 dollars zijn anderen bereid jouw imago op te krikken……..

Op de site fiverr.com biedt iedereen zijn of haar diensten aan voor … jazeker $5,-!

Zo is daar bijvoorbeeld ene Holly. Zij belooft met je te flirten op Facebook en je kunt gewoon aan haar dooorgeven wat zij op jouw pagina moet pennen.

Of ShannaLiza. Zij wil op haar eigen pagina haar status wel aanpassen in het feit dat ze ‘een relatie heeft met ……’ en dan met jouw naam. Dat laat ze ook iedereen weten dat ze het zo leuk vindt om zoveel tijd door te brengen met haar nieuwe, sexy vriendje. Kosten: €4,- per dag.

Datzelfde betaal je voor een 18-jarige, die daarvoor een maand lang elke dag een heel romantisch liefdesgedicht zal posten.

Het is net als met een baan vinden, meldt de site. Die vind je ook makkelijker als je nog werk hebt. Zo is het ook met geliefden. Als je bezet lijkt, ben je gewilder immers.

Voorts zijn er mogelijkheden om het uit te maken met je vriend(in) en ook voor holebi’s zijn er speciale aanbiedingen.

Lees ook:Verwerk je scheiding met Beyoncé!
Lees ook:Japan lijkt het meest overspelige land ter wereld
Lees ook:Volg jij het nieuwe liefje van je ex ook op Facebook?
Lees ook:Vrouw ontvangt thuis privé voor knuffelsessies
Lees ook:Wat bedoelt hij in godsnaam met dit sms’je?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voor $5,- koop je een geliefde op internet

  1. Marin

    Is dat niet zoals overal? Iedereen wil toch een centje bijverdienen. In het geval van ShannaLiza misschien is ze niet echt wie dat ze is, maar als er iemand anders om wil betalen, dan moet dat toch kunnen. Ik gebruik meer fourerr.com voor die soort van aanbiedingen om dat toch wel elk centje telt ($1).

    Er zijn toch wel andere soort van diensten die worden aangeboden hoor, zo kan je een banner laten maken voor $4, SEO wordt aangeboden voor $4, … dus sites zoals Fourerr and Fiverr zijn echt wel rijk aan het soort van diensten die worden aangeboden en als je een zaak wil opstarten dan kan je toch wel goedkoop van start gaan

    Martin

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>