Venus-valstrikken: dit bedoelen vrouwen nou als ze zeggen ‘ik ben niet boos’

mooidikDe kronkels van het vrouwelijke brein: het kan leuk zijn, maar dan moet je wel weten wat ze nu eigenlijk bedoelen.

Iets wat voor veel mannen soms wat moeilijk is, lees daarom hier een verklarende woordenlijst met meest voorkomende Venus-valstrikken…….

Zo meldt ons vandaag Het Laatste Nieuws, in een poging Mars & Venus dichter bij elkaar te brengen. Erg herkenbaar toch?

IK BEN NIET BOOS
Het probleem of gesprek dat we hadden, is nog niet helemaal klaar. Ik ben nog steeds van streek, maar ben te verlegen of te nijdig om verder te gaan met onze discussie. Het onderwerp zal later wel nog eens aan bod komen.

MAAKT MIJ NIET UIT, KIES JIJ MAAR
Je bent klaar voor een grote test en staat voor 2 mogelijke keuzes. Ofwel je maakt een keuze met je hart en dan ga je inderdaad naar de kroeg met je vrienden, ofwel maak je een verstandige beslissing en blijf je als zorgzame vriend thuis. Wees er maar zeker van dat je keuze sowieso beoordeeld zal worden.

VIND JE MIJ DIK?
Vervang deze vraag door ‘Ben ik nog aantrekkelijk?’ en je weet de verborgen boodschap. Vrouwen weten heus zelf wel hoeveel ze wegen, maar soms horen ze graag een ontkennend antwoord of willen ze een bevestiging over hun voorkomen.

WE ZULLEN WEL ZIEN
Een keuze tussen 2 activiteiten? Dan zal zij waarschijnlijk wel haar favoriete bezigheid kiezen en is het antwoord op jouw voorstel ‘nee, sorry’.

WE MOETEN PRATEN
Ik moet mijn hart luchten en ja, waarschijnlijk zal ik zeuren, maar dat moet je maar voor me over hebben.

ER IS NIKS!
Natuurlijk is er wel iets mis, maar daar moet je als man zelf de oorzaak van achterhalen. Vrouwen moeten op elk moment toch mysterieus blijven, niet? Blijf dus doorgaan tot je het antwoord hebt, anders is het echt mis.

NEE, IK DOE HET WEL!
Je zou me eigenlijk moeten helpen in plaats van met je luie kont op de bank te blijven..

HEB JIJ OOK TREK?
Kun jij even snel naar de koelkast, of de winkel, of de benzinepomp gaan om mijn favoriete snack, drankje, sigaretten te halen? Jij had toch ook honger, dus ga nu.

Lees ook:Zo krijg je sneller een reply op je sms of email
Lees ook:Niet alleen aan een gebroken hart kun je doodgaan, ook aan een gelukkig hart
Lees ook:Hij is meestal blijer met haar borsten dan zijzelf
Lees ook:‘Met blijdschap geven wij u kennis van onze echtscheiding…..’
Lees ook:Zo overleef je de kerstdagen als single

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>