Vrouwen handiger met overspel dan mannen

Vrouwen zijn er goed in: vreemdgaan en het geheim houden. Maar liefst 95% weet haar overspel te verbergen voor haar partner.

Van de overspelige mannen weet 83% de affaire geheim te houden…..

Dit blijkt uit onderzoek in de Verenigde Staten gehouden onder 3000 vrouwen en 3000 mannen.

Ook kwam naar voren dat 20% van de mannen en 15% van de vrouwen vreemdgaat of ooit wel eens een slippertje heeft gemaakt. Gemiddeld genomen wordt slechts 11% van deze vreemdgangers ook daadwerkelijk gesnapt door zijn of haar partner.

Volgens Dr. Holmes, psycholoog aan de Metropolitan Universiteit van Manchester, kunnen vrouwen hun overspel beter geheim houden, omdat ze beter zijn in misleiden. “Ze maken emotionele plannen en beschikken over strategieën, terwijl mannen vaker impulsief reageren.”

”Als je kijkt naar onderzoeken met betrekking tot het vaderschap, blijkt dat tussen de 8 en 15% van de kinderen niet zijn verwekt door de man die denkt dat hij de biologische vader is. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat vrouwen betere leugenaars zijn. Het is dus niet verwonderlijk dat vrouwen ook beter zijn in het geheim houden van hun slippertje.”

Lees ook:Waarom vrouwen ook vreemdgaan? Omdat ze zo goed kunnen liegen!
Lees ook:Minnaars gezocht: helft Nederlandse vrouwen gaat of wil vreemd!
Lees ook:Vrouwen tegenwoordig minder schuldgevoel dan mannen na overspel
Lees ook:Buiten de pot pissers: een schoon lijf, maar ook een schoon geweten?
Lees ook:Vreemdgaande mannen zijn ‘liefde op het 1e gezicht’-mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>