Meuren is sexy !

Josephine_implores_NapoleonJapan heeft de geurloze onderbroek uitgevonden. Ze lijken wel gek daar in het land van de rijzende zon.

Zouden ze niet weten dat geur een enorme rol speelt bij aantrekkelijkheid, liefde, seks, kortom: relaties?

De zogenoemde J-ware is ontworpen door textielexperts aan de Universiteit van Tokio.

De onderbroek doodt bacteriën, absorbeert vocht, isoleert het lichaam en droogt snel. Het ding is ook nog vlamvertragend, vrij van statische elektriciteit, heeft stijl en zit comfortabel. En je kunt em een week aanhouden.

Ik zeg getver! Dat je niet stinkt kan soms fijn zijn. Maar dat je je lichaamssappen ermee weghoudt, is niet alleen ongezond, maar ook ongezellig!

Nu wil ik niet zover gaan als Napoleon Bonaparte. Die smeekte zijn minnares Joséphine zich een paar dagen niet te wassen, als hij op weg was naar haar. Nappie werd geweldig geil van Fien d’r geuren.

Toch zit er wel wat in. Als je elkaar niet prettig vindt ruiken, moet je nooit ook maar ‘iets’ beginnen. Een vrijpartij, laat staan een relatie, wordt dan niks. Ons reukorgaan geeft aan of we matchen of niet. Als een vrouw het zweet van een man lekker vindt, betekent het dat zijn immuunsysteem past bij het hare. Met andere woorden: samen kunnen ze gezondere kinderen op de wereld zetten.

Geuren en meuren zijn dus wel degelijk belangrijk. De lijflucht zegt veel over iemands lifestyle. Ruikt hij of zij aangenaam? Dikke kans dat je zijn of haar levenswijze ook aangenaam vindt.

Andersom moet je dus nooit denken iets leuks met iemand te krijgen als je van kiet af aan zijn of haar odeur niet smakelijk vindt. En daar kunnen zelfs AXE, FA, Cacharel of Chanel maar weinig aan veranderen!

Illustratie: Napoleon & Josephine hielden wel van ‘lekker vies’

Lees ook:Vrouwen willen geen man met een ‘poffertjeshoofd’
Lees ook:Vrouwen vrezen zweet-sessies
Lees ook:Verboden Liefde (2)
Lees ook:Heren: laat uw onderbroek ‘s nachts vooral uit!
Lees ook:Vrouwen zien mannen het liefst in zwarte of fris witte boxershorts

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Meuren is sexy !

  1. Pingback: Mmmm. Mannenzweet is lekker! | Relatie

  2. Pingback: In 3 minuten weet een vrouw of ze een man ziet zitten | Relatie

  3. Pingback: Opwindende geuren uit het euh…… keukenkastje | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>