Heren: laat uw onderbroek ‘s nachts vooral uit!

De onderbroek voor mannen ligt nogal preien.

Te strakke onderbroeken zijn niet goed voor de ballen en de inhoud ervan. Te losse onderbroeken zorgen voor teveel geschommel tussen de benen?

Wat is wijsheid?

De stof heeft een belangrijke invloed heeft op de gezondheid van een man. Polyester is uit den boze. Weinig absorberende stoffen zoals zijde, lycra en nylon doen daarnaast een man harder zweten, wat kan leiden tot schimmels, eczeem en andere huidinfecties, meldt vandaag Het Laatste Nieuws.

“We raden mannen altijd aan om te kiezen voor een onderbroek gemaakt van absorberende stoffen zoals katoen”, zegt dermatoloog Allan Friedmann.

Verder heeft het type ondergoed invloed op pijn die een man ervaart. Lossere boxers verlichten de druk op testikels, maar strakkere onderbroeken zorgen op hun beurt voor minder gezwier.

Volgens professor Allan Pacey mag een onderbroek niet te los zitten. “Als testikels tegen elkaar worden geklopt, kan dat veel pijn doen.” Te strak is ook niet goed. “Dan wordt alles platgedrukt en dat is niet gezond”, zegt uroloog Zaki Almallah.

Vooral voor vruchtbaarheid speelt het type onderbroek een belangrijke rol.

“Mannen die strakkere onderbroeken dragen hebben een lagere concentratie sperma vergeleken met mannen die lossere boxers dragen. Een lossere onderbroek is een goedkope manier om vruchtbaar te zijn en te blijven”, stelt professor Christoper Eden.

Hij wijst er tevens op dat een man elke dag een verse onderbroek moet aantrekken. “Dezelfde onderbroek enkele dagen dragen verhoogt de kans op schimmelinfecties”, zegt Eden.

Zoals de Schotse mannen de boel naakt onder rokken laten fladderen misschien? “Geen onderbroek dragen reduceert de kans op huidinfecties en verhoogt de vruchtbaarheid. Schotse mannen die ‘commando’ gaan, doen het op vlak van testiculaire gezondheid zeer goed. Maar er is ook behoefte aan steun en het vermijden van rechtstreekse contact, zeker een jeans kan pijnlijk zijn. De meesten kiezen daarom toch gewoon voor een onderbroek”, aldus Eden.

Het beste voor vrouwen zowel als mannen is gewoon ‘s nachts lekker bloot gaan. Naakt slapen zorgt ervoor dat de schaamstreek kan ademen en koel blijft, wat positief is voor de gezondheid van onze kroonjuwelen en komt ook nog eens de vruchtbaarheid ten goede.

Lees ook:Ondergoed keert zich om: vrouwen in een grote en mannen in een kleine slip
Lees ook:Een man in een recessie-onderbroek is opeens woest aantrekkelijk!
Lees ook:Eerst een poosje ‘oefenen’ voordat je echt een kindje gaat maken
Lees ook:Mannen-ondergoed wordt gekocht door vrouwen (kleurig en strak graag)
Lees ook:Van worteltjes en pruimen word je nóg aantrekkelijker

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heren: laat uw onderbroek ‘s nachts vooral uit!

  1. wout

    wat is dat voor onzin

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>