Transgender-stel: mama wordt papa en papa wordt mama

Louisa__Rosanna_

Het bekende transgenderstel Louisa & Rosanna uit de realityserie ‘Onze Transgender Liefde’ verwacht een kind. Ze probeerden al geruime tijd zwanger te worden en zijn daar nu dus in geslaagd.

Uit de TLC-show werd al bekend dat Louisa, die werd geboren als de jongen Lowieke, en Rosanna, die zich als meisje juist meer een jongetje voelde, een kinderwens koesterden. “Er zal veel gebeuren met mijn vrouwelijke hormonen. Ik wil proberen daarvan te genieten. Vooral ook omdat er genoeg vrouwen zijn die dolgraag zwanger willen worden maar dat niet kunnen. Het worden negen moeilijke maanden, dat weet ik. Maar daarna heb ik wel iets heel moois voor de rest van leven”, blikte Rosanna in augustus vooruit.

Als het kindje is geboren, begint Rosanna’s transformatietraject. Over de rolverdeling is nagedacht: Louisa wordt de mama, zij de papa. In het nieuwe seizoen van de real life soap, vanaf augustus op de buis, rond het stel zal de zwangerschap een grote rol spelen.

Lees ook:Louisa & Rosanna: een transgender bruiloft
Lees ook:Hij (vroeger een zij) is zwanger van haar (vroeger een hem)
Lees ook:Paren met kinderwens: hup, hup, nu aan de slag!
Lees ook:Baby geboren uit sperma dat 23 jaar in de diepvries zat
Lees ook:Welke ziekte je wel of niet krijgt, ligt aan je geboortemaand

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>