Premier Rutte is geen homo, hij valt op Sophie Hilbrand en Sacha de Boer!

Een foto van Mark Rutte die in het huwelijksbootje stapt.

Dat is voor eenderde van de Nederlanders de politieke, nieuwswaardige foto die ze in 2012 graag zouden willen zien, bleek begin deze maand uit onderzoek van Albelli.

Een deel van Nederland kan een zucht van verlichting slaken. Want de premier is geen homo.

Sterker nog: hij heeft toch hele ‘normale gevoelen’s die bijvoorbeeld aangewakkerd worden door ‘gezonde’ Hollandse vrouwen als Daphne Deckers, Sophie Hilbrand en Sacha de Boer……..

Nu ja, als we de sterreporter van Privé, Barbara Plugge moeten geloven dan.

Zij was namelijk vanochtend te gast in het programma ‘Business Class’ van Harry Mens en besprak daar de hoogtepunten uit haar loopbaan bij het weekblad, waar ze eind dit jaar afscheid neemt omdat ze met pensioen gaat.

Ze sprak met de presentator over het spraakmakende interview met Mark Rutte (1967) dat ze maakte in 2006, toen hij VVD-lijsttrekker en ook vrijgezel was.

“Vrouwen en mannen zeggen vaak: ‘valt hij nou op vrouwen of niet?’” legt Mens haar voor. “Hij valt wel degelijk op vrouwen”, antwoordt Plugge daarop. “Hij is zo bezig met dat werk, dat hij nu ook niet zo geïnteresseerd is in vrouwen, als levenspartner dan.”

In 2006 onthulde Rutte dat zijn voorkeur uitgaat naar ‘sterke, mooie carrièrevrouwen’. Hij knapt af op vrouwen die een legging dragen of een jurk met een decolleté terwijl ‘het echt niet meer gaat’.

De destijds 39-jarige VVD’er liet weten te denken dat hij een goede man zou zijn. Hij houdt er namelijk van om de handen uit de mouwen te steken en weet naar eigen zeggen alles van schoonmaken. De politicus zei dat hij misschien wel 15 kleinkinderen wil.

Nu anno 2012 is de voormalig lijsttrekker inmiddels premier, maar een levenspartner is er nog niet. In datzelfde interview zei hij dat mochten zijn wensen niet uitkomen hij niet bij de pakken neer zou zitten. “Diep ongelukkig zal ik niet worden” was zijn letterlijke tekst aldus La Plugge.

Lees ook:Premier Mark Rutte is populairste date van Nederlandse vrouw
Lees ook:Mark Rutte lijkt volgens Vanity Fair op James Bond!
Lees ook:Stuur Mark Rutte een kerstwens. ‘t Is eenzaam aan de top
Lees ook:Psychiater Bram Bakker vindt het niet kloppen dat premier Mark Rutte single is
Lees ook:Premier Mark Rutte krijgt 2 huwelijksaanzoeken op 1 avond

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Premier Rutte is geen homo, hij valt op Sophie Hilbrand en Sacha de Boer!

  1. Bertrand

    Volgens mij is Mark Rutte wel degelijk homo.

    Kijk om te beginnen maar eens naar zjn lichaamstaal, de spreekt boekdelen.

    Om te doen voorkomen dat hij niet gay zou zijn beroept hij zich op een paar scharreltjes die hij tijdens zijn studententijd zou hebben gehad, deze duurden echter niet langer dan enkele maanden, zo zegt hij zelf. Vervolgens zegt hij dat ‘de ware’ sindsdien nog niet zijn pad heeft gekruist. Beetje vreemd in een tijdsbestek van ruim 20 jaar en een druk sociaal leven, vind u ook niet?

    Ook heeft hij als excuus eerder al eens aangevoerd dat hij (nog) niet over de middelen zou beschikken om een gezin te kunnen onderhouden, met name de hoge hypotheeklasten zouden een belemmering voor hem zijn, ik bedoel maar…

    Derde excuus dat hij aanvoert is dat hij geen tijd voor een relatie zou hebben…

    Hoe meer excuses je gaat aanvoeren des te ongeloofwaardiger word je, maar laat geloofwaardigheid en eerlijkheid nu net de punten zijn waarin hij het in een vandaag bekend gemaakte enquete over de favoriete minister president tegen Samsom moet afleggen. Nu maar hopen dat Samsom daadwerkelijk minister president wordt, dan vindt Markje misschien wél de tijd voor een relatie. En misschien durft hij dan wél uit de kast te komen, want momentel is hij bang dat hij geen minister president meer wordt als hij dat nu zou doen. Wellicht dat er dan een verschuiving plaasvindt van machtswellust naar sexuele lust, dat zou niet alleen voor Mark maar voor heel Nederland beter zijn!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Is de seksuele voorkeur van premier Mark Rutte belangrijk? | Relatie

  3. nick

    hahah grappig zeg… Mark Rutte is duidelijk geen homo maar hetero, hij zei in een programma dat hij geen tijd had voor een relatie maar wel enkele scharrels had, vrouwelijke scharrels wel te verstaan, dus stem lekker op Diederik

      /   Reply  / 
  4. Bertrand

    Ja, je moet Rutte vooral op zijn woord geloven, eerlijkheid is immers zijn sterkste kant. Als Rutte een scharreltje zou hebben dan was dat meteen voorpaginanieuws. De enige vrouw waar hij misschien een scharreltje mee heeft gehad is zijn moeder.
    Ik kan me ook goed voorstellen waarom Rutte zo vaak met de Jager naar Brussel gaat; twee hotelkamers met een tussendeur…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>