Mysterieuze Franse liefdesbrief aangespoeld in Engeland

Mysterieuze Franse liefdesbrief aangespoeld in EngelandEen Franse liefdesbrief die aanspoelde op de Britse kust, bracht de kustwacht in hoogste staat van paraatheid.

De flessenpost bevat niet alleen een romantisch epistel van een jonge vrouw, maar lijkt ook een afscheidsbrief te zijn……

In de handgeschreven brief gooit de onbekende vrouw alles wat haar op het hart ligt eruit.

Ze zegt te begrijpen waarom haar grote liefde terug moest naar zijn vrouw en lijkt ook afscheid te nemen met de poëtische woorden:

“Ik ben niet, noch ben jij. Als ik dood ben en de glans van mijn 20′ers kwijt ben – ik weet dat het gebeurt – zal ik terugkeren naar jou en jij zult mij in ruil iets van jouw buitengewone passie voor het leven teruggeven. Ik ben niet doot. Nog niet.”

Martin Leslie, een manager bij de kustwacht, probeerde de brief die in het Frans geschreven was, te vertalen: “Ik nam aan dat het een zelfmoord briefje was. Dus heb ik direct de kustwacht in Falmouth gecontacteerd die de brief per fax naar onze collega’s in Frankrijk hebben gestuurd.”

Leslie zal de brief die gedateerd was op 25 september, maar geen contactgegevens bevatte, zeker bewaren: “Het blijkt uiteindelijk gewoon een liefdesbrief te zijn, waarin de schrijfster ook de wens uitspreekt dat ze ooit nog een man zal vinden, zoals hij, zodat ze samen met hem een mooi leven kan leiden.”

Lees ook:Hulp bij het schrijven van de liefdesbrief
Lees ook:Mannen melden zich bij kleine pijntjes vaker ziek dan vrouwen
Lees ook:Kerstborrels zijn broeinesten voor affaires
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: slechts 1% vindt zichzelf mooi in dit land!
Lees ook:De allermooiste liefdesbrief ooit geschreven………

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>