Kerstborrels zijn broeinesten voor affaires

Kerstborrels en nieuwjaarsbijeenkomsten vormen een ideale gelegenheid om een affaire op te doen met collega’s, managers of zakenrelaties…………

Dit blijkt uit onderzoek onder meer dan 500 respondenten door Victoria Milan , een datingsite voor mensen die al een relatie hebben en op zoek zijn naar meer passie en avontuur in hun leven.

Ongeveer de helft (47%) geeft toe weleens een affaire te hebben gehad met een collega. Vrouwen doen dit beduidend vaker dan mannen (59% versus 45%).

Bij 19% betrof het zelfs zijn of haar baas. Dat het hebben van seks met een leidinggevende loont, blijkt uit deze cijfers: het leverde in 48% van de gevallen een salarisverhoging, eindejaarsbonus of promotie op, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Op zo’n kerstborrel sluiten mensen een jaar hard werken met elkaar af. Ze hebben dan de behoefte om zichzelf te belonen. Tevens gaan collega’s, leidinggevenden en zakenrelaties plots heel losjes met elkaar om. Daarmee verdwijnen de gangbare niveauverschillen. Niet voor niets wordt er behoorlijk ‘ingenomen’ op dergelijke feestjes.

Alles wat lekker is, stimuleert het beloningsdeel in onze hersenen. Dus laten mensen zich graag trakteren op lekker eten en drinken, een mooi versierde ruimte, maar ook op een smakelijke man of vrouw. Wellicht net die ene waar je al eerder een oogje op had. Dat hebben ze immers verdiend na een jaar van hard werken. En ze kunnen nog de gehele kerst met hun eigen partner onder de boom zitten. Ja, dan is de stap, of misstap natuurlijk snel gemaakt.

Lees ook:Vrouwen minder geschikt dan mannen voor ‘het nieuwe werken’
Lees ook:Getrouwde mannen werken harder en hebben hoger salaris dan singles
Lees ook:Rokende, ruikende en ratelende collega’s: ggrrrrrrr
Lees ook:Op de werkvloer van verzekeraars wordt het meeste gevoosd!
Lees ook:Verpleegkundigen scheiden veel vaker dan artsen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>