Doe hip: weddingmoon in plaats van honeymoon

WeddingmoonVerliefd, verloofd, getrouwd, huwelijksreis en dan kindjes maken/krijgen. Vergeet de vaste volgordes, anno 2015 zijn paren creatiever.

Zo zweren stellen tegenwoordig bij een voorhuwelijksreis, die in tegenstelling tot de traditionele honeymoon vóór het trouwfeest plaatsvindt.

“Het brengt je helemaal in de juiste sfeer om te trouwen,” vinden ervaringsdeskundigen.

Mar Yvette, een televisiepresentatrice uit Los Angeles, ging maar liefst 2x op zo’n voorhuwelijksreis enkele maanden geleden, wat in Amerika inmiddels gedoopt werd tot weddingmoon.

“Ik wist zelfs niet eens dat er een naam voor bestond,” vertelt Yvette aan today.com.

“Wij noemen het gewoon onze pre-huwelijksreis. Het is een ideale manier om tot rust te komen en van elkaars gezelschap te genieten voor de hele heisa van het huwelijk op gang komt. Stress is onvermijdelijk vlak voor het trouwfeest, maar er even tussenuit knijpen is een ideale manier om dat te verminderen. En het brengt je helemaal in de juiste sfeer. Daarnaast kun je er samen ook de laatste hand aan leggen, ver weg van het werk en al het andere dat afleidt als je thuis bent.”

Lees ook:Thuiswerken is slecht voor relatie- en gezinsleven
Lees ook:Vandaag 5 januari: echtscheiden of vreemdgaan?
Lees ook:Single mannen waar zijn jullie?
Lees ook:Yvette nam proef op som: willen mannen haar slank of juiste dik daten?
Lees ook:Wintertijd = relatietijd

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>