Hoe eerlijk zijn we eigenlijk?

Het is echt opmerkelijk hoeveel mensen op zoek zijn naar een partner. Vele tips worden gegeven en opgevolgd, zoals: ga naar het café, word lid van een sportclub, spreek mannen of vrouwen aan in de supermarkt als ze met een mandje en een halve kip rondlopen en kijk goed rond op feesten en partijen.

Ja, het is een dagtaak… De weg van de minste weerstand is dan ook je profiel zetten op een datingsite……………..

Het is makkelijk, goedkoop, simpel, overzichtelijk, veilig en bovenal spannend. Nog een bijkomend voordeel is dat je je beste foto (al dan niet gefotoshopt) kan plaatsen en jezelf kan omschrijven als de meest leuke, meest geliefde, meest grappige, meest intelligente persoon op deze aardkloot.

Wwwillem is net als Draakje123 en LekkereGozer sportief, intelligent, welgesteld, gespierd, spontaan, zorgzaam en lief. Allemaal houden ze van lange strandwandelingen (strandvoetbal met hun vrienden), romantische dineetjes (zuipen in de kroeg) en gezellige avondjes op de bank (voetbal kijken).

Wwwanda, Snoepje73 en Princess zijn ook allemaal sportief, zijn slank, spontaan en zeker intelligent. Ze houden ook van uitgaan (kletsen met hun vriendinnen), gezellig intiem zijn (roddelen met vriendinnen), en gezellige avondje op de bank (bellen met vriendinnen).

Je zult wel gek zijn om deze mannen en vrouwen te laten lopen zonder minimaal één afspraakje te maken. En o,o,o, wat verheug je je! Misschien is dit wel de ware. Hij of zij is alles wat je zoekt in je levenspartner. En die foto erbij maakte het toch maar af. Zo’n knappe man, zo’n sexy vrouw. Kan niet missen.

Of ben je op zoek naar iemand die eerlijk en oprecht is? Die zich niet anders voordoet dan hij of zij is? Betrouwbaar? Bescheiden?

Laten we eerlijk zijn… zo iemand vinden via een datingsite is vrij klein. En al die verhalen dan van mensen die elkaar via zo’n site hebben ontmoet? Die bestaan toch ook? Vast wel. Maar ik heb er nog nooit één ontmoet. Net zoals dat ik nog nooit iemand heb ontmoet die ooit een grote geldprijs heeft gewonnen. Schijnen er heel veel van rond te lopen.

Lees ook:Dating textappeal: mannen zoeken ‘lieve’ vrouw, vrouwen een ‘sportieve’ man
Lees ook:Vrouw van nu lebbert 22 mannen af voor ze de ware te pakken heeft
Lees ook:Seksleven single vrouwen sucks, ondanks grote kinderwens
Lees ook:Hoe eerlijk moet je zijn als vriendinnen onder elkaar?
Lees ook:Meerderheid Nederlanders is zo eerlijk om te zeggen dat ze oneerlijk zijn

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hoe eerlijk zijn we eigenlijk?

  1. sjaak

    Wat een onzin! Er is inderdaad wel wat kaf onder het koren, maar je moet een beetje slim lezen en goed kijken. Zoveel leuke mensen! Nee, natuurlijk word je niet op iedereen verliefd, maar het is goed mogelijk. Je ziet aan een foto ook wel of iemand 30 kg te zwaar is, of verdacht jonger oogt dan hij/zij zegt te zijn.
    Ik ben altijd eerlijk, maar zet inderdaad niet in mijn profiel dat ik graag scheten laat, prima boer, of lekker in m’n neus kan peuteren. Daar gaat het niet over. Er zitten veel serieuze mensen tussen die een reeel beeld geven. Een kinderloze vent die ‘geen kinderen die moeilijk doen’ wil hebben. Vrij eerlijk lijkt me, niet reageren als je kinderen hebt, al doen ze in jouw ogen niet moeilijk. Zo zijn er talloze indicaties, je ziet vrij snel of iemand zelfingenomen, verlegen, laf etc is. 2 mailtjes en het is duidelijk.

      /   Reply  / 
  2. Jan Hamer

    Met prima boeren is niks mis mee, al als klein kind wordt je geprezen als je een boertje laat.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: BrandDating: oftewel, merkdaten | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>