SAIL: van mannen in uniform slaat menig vrouwenhart op hol

Mannen in een uniform roepen zeer tegengestelde reacties op bij vrouwen.

Zo is er een groep die spontaan haar hoofd afwendt bij het zien van een geüniformeerd exemplaar.

Maar er zijn er ook~en ze zullen het niet allemaal toegeven~ die het enorm sexy vinden. En die zijn dezer dagen waarschijnlijk massaal aanwezig bij SAIL.

Een man in een goed gesneden pak doet met een vrouw wat lingerie doet voor mannen. Een man in uniform straalt nog meer macht uit en hoe hoger de status: hoe aantrekkelijker de partij.

Het is dus niet verbazingwekkend dat een kapiteinspak meer damesharten op hol doet slaan dan de outfit van de liftboy………..

Uit Duits onderzoek blijkt dat eenderde van de vrouwen tussen de 20 en 49 jaar de uniformen van piloten supersexy vindt.

Legerofficieren in vol ornaat vindt een kwart van de vrouwen zeer aantrekkelijk. Bij agenten in uniform is dat al gedaald tot 13%.

Uit een ander onderzoek over vrouwen en vreemdgaan, waarover de Britse krant The Telegraph berichtte, bleek dat een kwart van de dames hun partner ontrouw zou zijn voor een amourette met een man in uniform.

Ook brandweermannen in functie kunnen veel vrouwen bekoren. Dat heeft te maken met het stoere, heldhaftige en levensreddende werk dat zij doen.

Vrouwen ervaren een groot gevoel van veiligheid in de nabijheid van zo’n man. Mannen in uniform zien er daarnaast vaak onberispelijk en schoon uit, stralen uit verantwoordelijkheden te dragen en lijken daardoor zelfverzekerder dan wanneer ze hun gewone kloffie aan hebben.

Lees ook:Porno voor vrouwen: spuitgasten met puppy’s
Lees ook:De aantrekkelijkste mensen van NL vliegen door de lucht!
Lees ook:Hoe vrouwen van nu flirten (met dank aan SATC)
Lees ook:CEO Darren Huston van Booking.com weg vanwege affaire
Lees ook:Vrouwen willen het liefst een piloot tinderen, mannen een fysiotherapeute

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>