Waarom een man voor een lange vrouw valt, of juist voor een kleine

LichaamslengtePolitiek correct is om te zeggen dat het om het innerlijk gaat bij de liefde.

Ja, maar als iemand je om wat voor reden niet weet te bekoren qua uiterlijkheden zal het nooit wat worden.

Vrouwen zijn er op geprogrammeerd om langere partners te zoeken, evolutionair: omdat die hen beter konden verdedigen bij gevaar.

Mannen hebben een hele waslijst aan vrouwelijke kenmerken, waar ze ~of ze willen of niet~ op reageren. Het zandloperfiguur is daarvan de bekendste.

Maar dit kunnen zowel lange als kortere vrouwen zijn. Wat ze kiezen heeft te maken met de karaktertrekken die ze eraan toeschrijven……

LANG
Het is geen toeval dat mode-ontwerpers ervoor kiezen om hun kleding te showen op lange vrouwen. Die trekken de aandacht immers naar zich toe. Wanneer een groep vrouwen ergens binnenkomt, zal de aandacht automatisch naar de langste gaan, simpelweg omdat zij het eerste gezicht is dat opvalt.

Grote vrouwen worden door mannen over het algemeen ook aanzien als intelligent, assertief, onafhankelijk en ambitieus. Daarnaast denken mannen vaak ook dat ze rijker en succesvoller zijn.

KLEIN
Gelukkig gaan de positieve associaties niet alleen gepaard met lange vrouwen. Ook kortere hebben heel wat positieve karaktertrekken die aan hen gekoppeld worden.

Mannen zien kleine vrouwen vaak als vrouwelijker, als attent, verzorgend en goede moeders. Bovendien worden ze ook als minder intimiderend ervaren en zullen mannen die zelf een beperkte lichaamslengte hebben, sneller kiezen voor een kortere vrouw, omdat ze vaak niet zelfverzekerd genoeg zijn om te kiezen voor een vrouw die ver boven hen uitsteekt.

Lees ook:Ondergoed keert zich om: vrouwen in een grote en mannen in een kleine slip
Lees ook:Waarom een kleinere man aan je zij gunstig is
Lees ook:Vrouwen hebben graag 20 cm langere man, mannen zelf vinden 7 cm zat
Lees ook:De ideale onenightstand voor vrouwen
Lees ook:Kijk naar boven als je een man wilt

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>