Wat mannen zoeken (en graag vinden) in hun vrouw

lachende-vrouw-op-scooterVrouwen kunnen uren kletsen met elkaar over ‘de ideale man’.

Mannen doen dit wat minder, maar dat betekent niet dat zij geen wensenlijstje hebben op het gebied van hun ‘ideale vrouw’.

Nee het gaat niet om lichamelijke kenmerken of haarkleur……..

AskMen stelde de volgende Top Tien samen, die het verschil maakt tussen ‘een scharreltje’ en ‘een blijvertje’.

10. AUTONOMIE
Een relatie ga je niet aan om babysitter te zijn. Het is leuk als je met je vriendin over haar slechte werkdag kan praten, maar als ze nauwelijks iets alleen kan en altijd je hulp nodig heeft, voelt de relatie verstikkend.

9. INTELLIGENTIE
Mannen vinden het leuk om dingen uit te leggen, maar een bimbo-attitude is niet aantrekkelijk. Ze raken snel uitgekeken op vrouwen die telkens domme en belachelijke opmerkingen maken. Een intelligente dame blijft hen daarentegen verrassen en boeien. Het is bovendien leuk om eens over andere onderwerpen te praten dan koetjes en kalfjes.

8. LIBIDO
Nu we het toch over koetjes en kalfjes hebben: hij en z’n partner moeten ook op seksueel vlak bij elkaar passen. Wie bovendien open durft praten over haar verlangens, zal dubbel zoveel plezier beleven in bed.

7. VERZORGD
Hoewel het logisch is dat mannen ook naar het uiterlijk van een vrouw kijken, vinden ze het vooral belangrijk dat een vrouw zich verzorgt. Schoonheid is immers persoonlijk, maar een verzorgd uiterlijk, zegt veel over het innerlijk.

6. PETJE AF
Wie maar weinig respect heeft voor het doen en laten van haar partner, roept twijfel op bij een man. Tijd nemen om te luisteren (zelfs tijdens een verhitte discussie) vinden mannen onontbeerlijk. Respectvol betekent ook dat je elkaar in gezelschap nimmer laat vallen.

5. MAN ZIJN
Respect impliceert ook dat vrouwen hun man graag zien om wie hij is. Die kleine kantjes en typische mannelijke gedragingen horen erbij. Is een man die een keer per week gaat pokeren met zijn vrienden slecht? Helemaal niet. Een goede vriendin laat dan ook haar vriend een man zijn al zijn glorie.

4. NIET ZEVEREN
Mannen houden niet van gezeur. Punt. Praten over problemen is natuurlijk iets anders. Wanneer je een goede reden hebt om te praten/discussiëren en zelfs te klagen, heb je ‘smals luisterend oor.

3. FAMILIEBANDEN
Hoewel heel wat mannen het niet graag toegeven, vinden ze het toch uiterst belangrijk dat hun geliefde een goede band heeft met zijn familie. Ook vrienden zijn een belangrijk onderdeel van zijn leven en het feit dat een vrouw haar best doet om die mannen te begrijpen, doet haar stijgen in de mannnen-achting.

2. LIEFDE DUS
Wanneer mannen een vrouw hebben gevonden die hen graag ziet om wie ze IS en niet om wie ze niet IS, word zij echt gezien als een ‘blijvertje’. Het is namelijk onmogelijk om jezelf altijd anders voor te doen dan je echt bent.

1. INVLOEDEN
Liefde is een goede reden om je leven overhoop te gooien en een positieve verandering te maken. Wat meer sparen, liever zijn tegen je zus of die huishoudelijke taken eindelijk uitvoeren: wanneer een vrouw een positieve invloed op het gedrag van haar man heeft, wordt dat door beide partijen als goed ervaren.

Lees ook:Singles met kids zijn populair op datingsites
Lees ook:Wat willen vrouwen echt?
Lees ook:Dit is de ideale relatie volgens wetenschappers
Lees ook:Wat mannen echt aantrekkelijk vinden bij een vrouw
Lees ook:Het soa gesprek in je nieuwe relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>