Mannen in paars scoren als een dolle bij de dames!

purplemain1Een paar jaar geleden was het opeens hip: mannen in hardroze, donkerrode en paarse truien.

Het waren echter alleen de durfals die dit droegen.

Ook colberts in andere kleuren als blauw, zwart en antraciet is iets waar je weinig man in Nederland mee ziet.

Maar blijkbaar zien vrouwen best graag iets anders. Zo laten ze weten dat een man in het paars hen net over de streep kan trekken voor die ene date………

Dat blijkt uit een onderzoek van wasmiddelenproducent Ariel. Zij vroegen hun respondenten naar de afknappers bij dating.

Modekeuzes kunnen een date dus’maken of kraken’, vooral wat betreft de mannenkledij. 28% van de vrouwen weigerde weleens een aanbod voor een afspraak, omdat ze vond dat de betreffende heer foute kleren droeg. Bij de mannen knapte 14% weleens af op haar kledingkeuze.

60% van de dames zet een verkeerde outfit dan ook op nummer 1 van de afknappers. Daavan heeft 17% vooral oog voor het kapsel van de man in kwestie, terwijl 9% de schoenenkeuze bepalend vindt.

1 op de 3 vrouwen is eerder geneigd uit te gaan met een man in het paars. Die kleur won, op de voet gevolgd door een onberispelijk witte outfit. Mannen die daarentegen blauw of roze dragen, hebben het lastiger, want met die kregen slechts 11 en 6% van de stemmen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat eenderde van de vrouwen de outfits van manlief wil veranderen wanneer er sprake is van een relatie. 20% zegt zelfs de kleerkast van haar man te domineren, hoewel een kwart van de heren zegt dit nooit te zullen tolereren.

purplelookbook1

Lees ook:Waarom babyjongetjes blauwe spullen krijgen en meisjes roze
Lees ook:Heb geen seks met vrouwen in het rood: ze willen alleen maar zwanger worden!
Lees ook:De kleur van je polsbandje verraadt je relationele / seksuele voorkeur
Lees ook:SMS’en breekt het liefdes-ijs
Lees ook:Met zwarte kleding zit je oké op je eerste date

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>