Een man met 2 rechterhanden in huis of een seksgod tussen de lakens?

De wederzijdse aantrekkelijkheid maakt dat mensen verliefd op elkaar worden.

Uiterlijk, uitstraling, geur, stem: alle zintuigen samen bepalen of je voor een bepaalde man of vrouw valt.

Bij het verliefd worden, denken we niet pragmatisch. Bij het aangaan van een relatie soms wel.

Want er spelen vaak ook hele andere factoren mee waarom mensen met elkaar een nestje bouwen. Zo zijn er vrouwen die bijvoorbeeld liever een super-doe-het-zelver hebben dan een superminnaar……..

Zo blijkt uit een enquête onder 400 vrouwen door LocalTraders.com, een Britse dienst die mensen helpt om een vakman te vinden.

93% van de vrouwen ziet 2 rechterhanden bij een man als een enorm pluspunt, zeker wanneer het gaat om een langetermijnrelatie. 12% van de vrouwen gaf zelfs aan dat ze een doe-het-zelver verkiezen boven een man die goed is in bed.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat 80% van de dames ontgoocheld zou zijn als hun man geen spijker in de muur kan slaan. Ze denken daarbij vooral aan het ophangen van schilderijen, behangen of het schoonmaken van de dakgoten.

Toch kan het doe-het-zelven ook té ver gaan. 20% van de vrouwen voelt zich ‘klusweduwe’, omdat haar partner meer tijd steekt in het opknappen van het huis dan in de relatie.

Een woordvoerder van de site: “We hechten allemaal veel belang aan een goed onderhouden huis, en voor sommige vrouwen is dat blijkbaar meer waard dan een goed seksleven. In een relatie draait alles om het bevredigen van elkaars behoeftes, en dat is bij bepaalde vrouwen simpelweg het schilderen van een muur.”

Lees ook:Objectum seksueel: hoteldebotel op toren, reuzenrad of muur
Lees ook:Veel vrouwen houden wel van lekker soppen
Lees ook:Vakantieleed
Lees ook:Genetische codering: vrouwen hebben meer poetsneigingen dan mannen
Lees ook:Emancipatie in je relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Een man met 2 rechterhanden in huis of een seksgod tussen de lakens?

  1. Pingback: Heren, vergeet de sportauto. Vrouwen vinden een man met een klassieke wagen onder de kont pas echt opwindend! | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>